Hallott már valaki a Meyers-Briggs Type Indicatorről (MBTI)?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi a típusod? Leginkább .NT.-k válaszára vagyok kíváncsi.2013. szept. 10. 21:54
1/7 anonim válasza:
Igen, hallottam.
Ha minden kóser, akkor ENTP vagyok.
2/7 Wadmalac válasza:
(E/I)NTP.
1. Akkor beszélj, ha mondasz is valamit és ne azt nézd, ki mondja, hanem azt, hogy mit.
2. Láss, ne csak nézz.
3. Hallgass a szívedre. Ha ugyanazt mondja, mint az eszed.
4. Egy dolgot szokjál meg az életben, azt, hogy sose szokjál meg semmit.
:)
3/7 anonim válasza:
Én régebb elvégeztem egy tesztet, de már nem tudom mi vagyok. Tudnátok linkelni egy megbízhatót?
6/7 anonim válasza:
3-as vagyok, és jól rémlett: most találtam meg az első ilyen tesztem eredményét, INTJ lettem akkor. Később még végeztem hasonlót, és arra emlékszem, hogy különböző eredményt kaptam.
7/7 WheneverYouWant válasza:
Nem szoktam ilyen teszteknek különösebb jelentőséget tulajdonítani. Tegnap megcsináltam és INTJ vagyok a jellemzés tökéletesen illik rám. Tetszik hogy valaki végre ennyire össze tudta foglalni hogy milyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!