Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi a legkorábbi feltételezés...

Mi a legkorábbi feltételezés a magyarokról (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Szóval a magyarságról van valami információ, esetleg gondolat, hogy honnan származhatnak ?! Tehát 875 előtti időszakra lennék kíváncsi, sőt minél régebbre viszamenőleg, mik a feltételezések, kiktől származunk, hogy nézett ki a ruhánk akkoriban ?! Iagzából minden tudni szeretnék, mert a magyarságot 875 és az előtti korban takintem magyarnak, szóval nagyon kíváncsi lennék. Olyasmit is hallottam, hogy finnugoroktól származunk, és olyat is, hugy turáni népektől, de nem is értem, mi a legkorábbi pont, amiről még tud a magyarság ?! Nem igazán értem, ez "csak" 1000 éve volt, más népek kr.e 4000 évekre tudják mi történt velük... Előre is köszönöm !

2013. aug. 25. 23:34
1 2 3
 11/22 EagleHUN ***** válasza:
0%
2013. aug. 26. 18:51
 12/22 EagleHUN ***** válasza:
0%
2013. aug. 26. 18:53
 13/22 EagleHUN ***** válasza:
0%
2013. aug. 26. 18:59
 14/22 EagleHUN ***** válasza:
0%
2013. aug. 26. 19:02
 15/22 EagleHUN ***** válasza:
0%
2013. aug. 26. 19:02
 16/22 EagleHUN ***** válasza:
0%
Az általam megosztott cikkek némelyike erősen rácáfol a vándorlási elméleteinkre. Legalábbis azokra amiket "hivatalosan oktatnak" nekünk. A 896-os honfoglalásunkat az Osztrákok találták ki. De ha volt is bevándorlás több lépcsőben jöttek egymással rokon népek ide be. Először talán Attiláék (a mai Székelyek népe), aztán az avaroknak nevezett rokonaink, aztán a Magyarok, és végül a Kunok! Mindenképpen egy kevert nép vagyunk, legalábbis genetikailag közös kultúrelemekkel. A rovásírás legalább részben itt fejlődött ki a kárpát medencében, nem tudjuk kiknél, de átvettük és alakítottunk is rajta. Immár a miénk, és nagyon úgy néz ki hogy a föld eddig ismert legrégebbi írásával bírunk, jóval megelőzve a sumér és egyéb írásokat! Ezen tényeket a külföld és a "Magyar Tudományos Akadémia" (szándékosan mindhárom szava idézőjelben), vonakodik elismerni, részben félvén a Mi területeinket bitorló szomszédok reakcióitól, akik megalkották maguknak mesterkélt őstörténetüket hogy "ők voltak itt előbb" és így formáltak jogot a területre. Ám ezek az elméletek kiütnék az ő elméleteiket időben mindenképp mivel a miénk még ezeknél is régebbi lenne.
2013. aug. 26. 19:10
 17/22 A kérdező kommentje:
Hű nagyon köszi, na pont ezekre voltam kíváncsi ! Fogadni mertem volna, hogy találok valami információt, mert rég óta találok ellentétes dolgokat amiket nem hittem el !
2013. aug. 26. 19:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nem mindig az a jó válasz, ami tetszik. A fent belinkelt dolgok minimum erősen vitatott dolgokat állítanak tényként.

"és nagyon úgy néz ki hogy a föld eddig ismert legrégebbi írásával bírunk, jóval megelőzve a sumér és egyéb írásokat!"

ezt kérném tételesen bizonyítani :)

2013. aug. 26. 21:39
 19/22 anonim ***** válasza:

"Badiny Jós Ferenc sumerológus professzor"

szerencse, hogy a sumerek már kihaltak, mert most halálra röhögnék magukat

2013. aug. 26. 21:41
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Attól, hogy az osztrákok kitalálták a finnugor micsodát, attól még nem biztos, hogy az az igaz. A nyelv nem minden.
2013. szept. 2. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!