A Szent István utáni trónviszályokról szóló könyvet tudtok-e mondani?
W. Shakespeare egész munkássága a lábad előtt hever, haver... Nem írtad, hol történtek azok a trónviszályok, arra is éppen'csak utaltál, hogy mikor.
Nem tudok segíteni abban, amire gondoltál, de arra nagyon szépen megkérlek, a Természet nevében, hogy ezentúl kérdezz pontosabban. - Csak egy természettudós. Informatikus, vegyész, még az is lehet, hogy egy kicsit őrült is vagyok. Aki legalább szóba áll Veled.
Nem tudom, hogy pontosan milyen munkára gondolsz, de tudok ajánlani pár interneten is elérhető írást a témában.
Ha a korszak hadtörténelméről szeretnél átfogó anyagot, akkor Bánlaky József művéből ajánlanám ezt a fejezetekre felosztott részletet:
Ha csak röviden, átfogóan szeretnél olvasni a korról, akkor ajánlanám ez a kis cirkát...
...vagy Szilágyi Sándor munkájából az alábbi részleteket:
1) [link]
2) [link]
Ha esetleg szépirodalmat szeretnél olvasni a korról, akkor ezt a három művet tudom felhozni:
Gáspár Gyula: Árva nép
Herczeg Ferenc: Pogányok
Karczag György: A trónon harmadik
Remélem tudtam segíteni!
Ez nem könyv de erről szól:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!