Ha tudnád hogy a gyertya lángja tüz, már valóban készen lenne az étel?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 17:05
11/13 A kérdező kommentje:
Már 4 része volt , Amerikában pénteken szokott lenni minden héten , nálunk szombaton lehet tölteni , felirat általában vasárnap d.u , vagy este van már hozzá.
2009. okt. 19. 20:00
12/13 anonim válasza:
Én is nézem a csillagkaput már nagyon régóta, ismerős is volt ez a gyertya lángja... csak nem tudtam, hirtelen, hogy ebből van.
13/13 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy ha az emberek tudnák, hogy valójában mi mindenre lehetne egyes dolgokat használni (persze jó értelemben), akkor már rég használnánk. Ezen az értelmezésen túl nem mást nem bírtam még megérteni a kijelentésből, szóval szerintem igen, valóban kész lenne az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!