Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért ölette meg Szulejmán...

Miért ölette meg Szulejmán Ibrahim basát?

Figyelt kérdés

2013. máj. 27. 23:16
1 2
 1/13 anonim válasza:
61%

Az pasa.

Amúgy Hürrem befolyásolja

2013. máj. 28. 17:18
 2/13 A kérdező kommentje:

köszi a javítást!

igen-igen azt sejtettem. De valamit csak tett az Ibrahim, hogy Hürrem meg tudta erről győzni. Hallottam, olyat hogy szultánnak nevezte magát, és talán ez nem tetszett neki.

2013. máj. 29. 18:59
 3/13 anonim válasza:
33%
Na akkor ha annyra javithatjuk egymast akko elmondom hogy o nem pasa volt hanem nagyvezír.. Es igen abban igaza van az elsonek hogy hurrem miatt mivel a palotaban folyamatos a ,, haboru" es mivel hurrem tudta hogy ha ibrahim meg hatidzse ossze fog hazasodni es akkor lehetseges hogy lenne meg egy tronorokos es akkor hurrem fiainak megint egy picivel kevesebb eselye lenne a tronra. Remelem tudtam segiteni:))
2013. máj. 31. 13:28
 4/13 anonim válasza:

Első vagyok:)

csak úgy elárulom neked,hogy mikor már meghal Ibrahim már rég lesz 2 gyere Hatice-val...

2013. jún. 3. 15:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Valami hatalmi harc lehetett a háttérben. De nem tudom pontosan mi. A Hürremnek biztos ezer meg egy oka volt rá hogy ne lássa ott. De a szultánt mégis, hogy tudta erről meggyőzni? Mi volt az indok? Mitől tartott Szulejmán? Hogy tudta magát meggyőzni arról, hogy meg kell öletnem a legjobb barátom Ibrahimost? Ez itt a kérdés!
2013. jún. 5. 14:02
 6/13 anonim válasza:
Értsd már meg Kedves Kérdező, hogy mivel NEM tudjuk sehol megnézni magyarul mi lesz a kb a 80.részben, ezért NEM tudjuk leírni Neked! Felfogtad?:)))
2013. jún. 5. 14:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát lehet hamarabb felfogom, ha leírod elsőre, hogy fogalmad sincs! :)
2013. jún. 5. 23:02
 8/13 anonim válasza:
Te meg akkor azt kérdezd meg,hogy mivel befolyásolta Hürrem ;)
2013. júl. 1. 22:23
 9/13 anett26. válasza:
Sziasztok:) Majd én válaszolok a kérdésekre:) A Szultán azért végezteti ki Ibrahimot,mert valóban Hürrem szultana befolyásolja őt,de ezt azzal éri végül is el,hogy Ibrahimnak szerelmi visszonya lesz Nigarral. Amiről Hatiche is értesül,a történet elég bonyolult mert Ibrahim és Nigar szeretik egymást,gyerekük is lesz.Késöbb nem csak Ibrahim hal meg hanem Nigar és Hatice is.
2013. szept. 27. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez most történelmi kérdés, vagy egy telenovella végét próbáljátok megtippelni? (Ebben a rovatban?)
2013. szept. 27. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!