Rendésznek tanulok. és a iskolába azt a leckét kaptam Katonai alapismeretből hogy keresek egy idézetet és irjam le. De nem találok sehol. Hogy holtalálnék ijet? Pl dákat is kérek előre kösszönöm
Mi az a rendész? Mit csinál?
Egyébként ilyen szintű helyesírásért még olyan szobákban is beszólásokat kapnál, amelyeket szinte kizárólag csak tinik látogatnak ...
oszd meg lécci velünk is az általad megtalált idézetet!
égek a vágytól, hogy halhatatlan szavakat olvashassak a rendészek heroikus küzdelméről, és hősies helytállásukról, amikor zúdul reájuk az ellen :)
az előző egy kekeckedő sehonnai bitang, aki nem érzi át a rendész hivatás nagyszerűségét - felnégyelni, és kitűzni a négy legnagyobb vár kapujára, elrettentéséül azoknak, akik továbbra is alantas tréfákat próbálnak űzni véled!
"csak egy idézetet kértem egy normális idézetet..."
tessék:
"a rendészet az emberi tevékenység azon ritka része, amelyben egyszerre érvényesül a kantiánus eszmerendszer lényege, és hegel klasszikus filozófiájának kvintesszenciája."
descartes: a rendészetről, mint az ember létének végső értelméről.
(1894. párizs, edmund dantes kiadó, 42. kiadás, 26. oldal)
remélem tudtam segíteni.
Descartes jóval hamarabb élt, mint Hegel és Kant...
Egyébként mi az a rendész?
(Korábban ugyan én is tettem megjegyzést a kérdező stílusára, azt viszont nem értem, hogy miért kell kigúnyolni az általa választott szakot.)
De valaki már tényleg megmondhatná, hogy mit takar e hivatás. A kereső nem adott használható találatot.
"Descartes jóval hamarabb élt, mint Hegel és Kant"
látod, ez is mutatja, hogy mekkora zseni volt!
kedves kérdező!
elárulnád, hogy melyik választ tekintetted "normális"- nak?
tényleg csak kíváncsiságból kérdezem.
a rendészet az emberi tevékenység azon ritka része, amelyben egyszerre érvényesül a kantiánus eszmerendszer lényege, és hegel klasszikus filozófiájának kvintesszenciája."
descartes: a rendészetről, mint az ember létének végső értelméről.
(1894. párizs, edmund dantes kiadó, 42. kiadás, 26. oldal)
nagyon szépen kösszönöm aki ezt irta a többi nem érdekkel látom vanak még ilyen emberek ilyen emberek.még egyszer kösszönöm.jah és a tanáromnak is nagyon teccet:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!