Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Lesz majd egy olyan történelmi...

Lesz majd egy olyan történelmi pillanat amikor újra tárgyalják Trianont?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 18:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Újratárgyalhatják - közvetlen az után, hogy újratárgyalták az indiánokkal Amerika ügyét, újratárgyalják az ausztrál őslakókkal a földrészük ügyét, újratárgyalták a majákkal meg az aztékokkal Brazília ügyét, újratárgyalják a Lámával Tibet ügyét, és újratárgyalják a görögökkel és az olaszokkal dél-Európa ügyét. Ha ezekkel meglesznek, sorra kerülünk mi is, hidd el. ;)
2013. febr. 10. 10:52
 22/23 anonim ***** válasza:
53%

20. és 21. válaszoló!

Oké nem kell újratárgyalni és lépjünk túl a múlton.De akkor as zsidók is lépjenek túl a 2. Világháborús"bűneinken".

Mutasson nekem valaki ebben az országban egy olyan embert aki a világháborúban megölt vagy megkínzott egyetlen zsidót is.Én még nem találkoztam ilyen emberrel itthon.

Akkor mi magyarok miért is fizetünk holokauszt adód?

2013. febr. 10. 22:51
 23/23 anonim ***** válasza:
55%
Ugye ide csak a legbengábbak írnak, nyugtassatok meg. Az emberek többségének azért több esze van, mint az ide írogató begőzölt hungaristáknak. Áruljátok már el, miért lenne jó, ha visszakapnánk az "ősi magyar fődet". Hogy újra soknemzetiségű állam lehessünk? Ahol majd folyamatosan el kell nyomnunk a nemzetiségeket, hogy nyugalom legyen? Szép kis perspektíva, mondhatom! Elég nagy baj volt a magyaroknak a Trianon, nem kel tetézni még a revizióval is.
2013. jún. 22. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!