Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Lesz majd egy olyan történelmi...

Lesz majd egy olyan történelmi pillanat amikor újra tárgyalják Trianont?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 18:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem lesz, mert már rég hatályon kívül van.
2013. jan. 24. 13:32
 12/23 anonim válasza:
100%
Nem. Most komolyan, jelentéktelen kis ország vagyunk, kis senkik a többi fejlettebb európai ország számára. Még ezzel a kicsi területünkkel sem tudunk mit kezdeni. A politikusaink mind hülyék, emellé begyöpösödött, haladni nem akaró nép vagyunk. Még max. pár évszázad(vagy annyi sem) és beolvadunk valahova, eltűnik az egész ország.
2013. jan. 24. 16:29
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha olyan gyökerekkel lesz tele az ország mint te akkor tuti,hogy beleolvadunk valamelyik fos országba.Pofon 1xű lenne helyrerázni a gazdaságot csak egy Horty féle kormány kéne.Ki kellene lépni az EU-ból,mert az is csak a pénzt viszi és szabályoz minket.Megvonni a mindenféle cigány meg zsidó támogatásokat és az így szerzett pénzt beleőlni az iparba.A rendszer váltás előtt 9 cukorgyára volt MO-nak.Ma van egy.Miért kellett bezáratni azt a Csepel Művet ahol olyan minőségű vasat kovácsoltak,hogy még New Yorki toronyházakba is innen vitték azt jó pénzért?Én ezért mondom,hogy aki leírja ezt az országot az takarodjon el innen a francba.Csak hátráltattok minket azzal,hogy hatalomra juttatjátok Orbánt meg a többi ingyenélő csillámf@szlámát.
2013. jan. 26. 16:42
 14/23 anonim válasza:
52%

Oké, és mit akarsz csinálni, felgyújtani a parlamentet, aztán szellemidézéssel visszahozni Hortyt? Hajrá. Írd le légy szíves, hogy képzeled el a fellendülést. Mert a gép előtt baromi könnyű nagymagyarkodni, meg megmondani mit kellene. Csak tudod, ezzel nem leszünk előrébb, mert a való életben vagyunk, az ilyen radikális megoldások egyszerűen véghezvihetetlenek.

Most mondhatnám, hogy majd eljön a fellendülés ideje, de attól ez még nem lenne igaz. A magyar népesség egyre csökken, a pigmentált bőrűeké egyre nő. Gazdaságilag egyre rosszabbul állunk, láthatáron sincs egy normális politikus. Én szeretem azt az országot, nem tudnám itt hagyni, de ettől még sem vak, sem hülye nem vagyok. Süllyed alattunk a s_zarra épült vár.

2013. jan. 26. 22:26
 15/23 anonim ***** válasza:
22%

Persze igazad van(valamilyen szinten)

Sz@rok a politikusaink meg minden,de hányszor állt már talpra e nép,e nemzet mikkor már minden veszni látszott?

Egyébként úgy csinálnám ahogy leírtam.A kisebbségi támogatásokat beszüntetném és abból a pénzből gyárakat építenék amivel munkát biztosítok a népnek.Nem engedném,hogy sz@r Ukrán fokhagymát egyen a magyar mikor világhírű a mezőgazdaságunk.Az EU-ank megmondanám,hogy tőlünk egy Ft-ot se várjanak.Belőlük mindent kifacsartak amit lehetett.A hiteleket pedig nem mi vettük fel hanem pár sz@rházi aki most épp bora borán áztatja a tokeit.A Bankokkal leülnék tárgyalni.Rávenném őket,hogy a tartozások minimum az 50%-át engedjék el cserébe átadjuk azokat akik tehetnek erről az egészről.Ha nem tetszik nekik akkor kapnak 24 órát,hogy elhagyják az országot.Izlandon be vált ez a módszer.Nálunk miért ne válna be?A külföldi állampolgárokat hazaküldeném a francba.Minek ide Afrikai raktáros mikkor van vagy 1 millió munkanélküli magyar.Csak azoknak a külföldieknek engedném meg,hogy itt legyenek akikre szükség van.PL egy Német atomfizikus amiből nincs nekünk(ezt csak példának mondtam)Ezzel máris munkát adnék jó pár magyarnak.Lejjebb vinném a nyugdíjkorhatárt és valamivel emelném az összeget is.Így sok idős embert nem fog munkát vállalni,mert nem lesz rákényszerülve.Ezzel is fölszabadul egy csomó munkahely a fiatalok számára.És ezek csak így hirtelen jutottak eszembe. És ehhez nem kell elvégezni egyetemet.Nekem se jó,hogy fiatalon politizálnom kell.Sokkal jobb lenne ha tudnám fojtatni focista karrieremet.Sokan mondták,hogy nagy tehetség vagyok,de nincs pénzem arra,hogy eljárjak focizni.Muszáj munkát vállalnom,hogy ne lakoltassanak ki és legyen mit ennünk.Sokkal jobb lenne ha tudnám azt,hogy mi leszek ha majd idősebb leszek.Egyetemre nincs pénzem meg nem is nekem való az.Szakmát nincs értelme tanulni,mert az ipar halott.Nincs szakmunkásokra kereslet.

2013. jan. 27. 00:18
 16/23 DudoloPocok válasza:
Van egy lényeges dolog, amiről itt mindenki elfeledkezett : a trianoni békeszerződést már újratárgyalták lásd Bécsi-döntések. A jelenleg érvényes békeszerződés -amely alapján a visszacsatolt területeinket újból elvették ( még többet is) - a párizsi békeszerződés.
2013. jan. 27. 17:38
 17/23 anonim válasza:
0%

Remek, ez a mostani "magyar" hozzáállás. Le merném fogadni, hogy a pontozók fele végig sem olvasta a 7. hozzászóló válaszát, mert ha igen és magyarnak vallja magát, akkor nagyon mélyen ássa el magát!

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, ha Trianont nem is tárgyalják újra, de hiszem, hogy a magyar föld egyszer még újra a magyaroké lesz.

Szebb Jövőt!

2013. jan. 31. 22:17
 18/23 tiburtius válasza:
Nem rossz...
2013. febr. 7. 11:45
 19/23 anonim ***** válasza:

Én ássam el magam?

B@zd meg.Néz ki az ablakon.Tele van az ország és Európa mindenféle bevándorlóval.És ha végignézted videót akkor valószínűleg fölfogtad amit leírtam.Jön a sok nem idevaló és kinyír minket.Nekem se jó ez így.Nekem is sokkal jobb lenne ha nem kellene ezekkel foglalkoznom.De ha nem foglalkozom ezzel akkor a családom jövőjét kockáztatom vele.Nézd meg a videót és aztán ítélj el.

2013. febr. 8. 02:07
 20/23 anonim válasza:
Amíg nem tudtok túllépni a múlton, hogyan akartok sikeres jövőt felépíteni? Ennek egyszerűen semmi értelme. Abból kellene gazdálkodni ami van, nem sírni azután ami nincs.
2013. febr. 10. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!