Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Lesz majd egy olyan történelmi...

Lesz majd egy olyan történelmi pillanat amikor újra tárgyalják Trianont?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 18:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
Lesz majd egy olyan történelmi pillanat, amikor a szüleid újra tárgyalják, hogy legyen-e gyerekük?
2013. jan. 20. 18:37
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem lesz. Ha az összes környező ország csatlakozik a schengeni egyezményhez, akkor meg aztán pláne semmi értelme.
2013. jan. 20. 18:38
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos hogy nem. Túl kicsik vagyunk hozzá, túl rég volt, és túl sokaknak nem érdeke.
2013. jan. 20. 18:38
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Hányan és hányszor fogják még ezt megkérdezni?
2013. jan. 20. 18:52
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Ja... Megjelennek majd a Trianon-tagadók!
2013. jan. 20. 22:28
 6/23 anonim ***** válasza:
56%
Ja, amint a műszaki egyetemen feltalálják az időgépet. :-D
2013. jan. 21. 04:38
 7/23 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem eljön majd ez a nap.

Én Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,Hiszek egy isteni örök igazságban,Hiszek Magyarország feltámadásában!

Sok okos ember megírta,hogy Isten elfogja küldeni még 1x az ostorát mint anno Attilát.Elfog jönni az a nap mikkor a sok birka letörli a csipát a szeméről és büszke lesz arra,hogy magyar és büszkén fog az árpádsávos zászlóra tekinteni.Remélem én még akkor élni fogok.Remél 1x majd még láthatom Magyarországot Európa szíveként tündökölni.Az én dédinagypapám önként ment harcolni a Don-kanyarba. Önként azért,hogy ma szabadon élhessek.Én erre büszke vagyok és tisztelem.Hazámat épp oly nagy tisztelettel becsülöm és védem mint ő.Tovább viszem azt az zászlót mit ő már nem bírt és büszkén lengetem bármi is történjék.

Egyébként akik itt előttem azt írták,hogy nincs értelme,meg,hogy már túl régvolt azoknak ajánlom ezt a videót.Ők még mai napig azt mondják,hogy magyarok pedig hivatalosan Románok.Ők mai napig a mi himnuszunkat szavalják és testvéreinknek tartanak.Azok akik pedig elfordulnak tőlük vagy a magyar hazától azok nem méltóak arra,hogy e szent földön éljenek.Mindenkinek jobb ha mind eltakarodtok innen és csak azok maradnak kik Jó időben, rossz ínségben ezt a hazát szolgája!

http://www.youtube.com/watch?v=aLK3s9k0Vs4

2013. jan. 21. 21:01
 8/23 anonim ***** válasza:
"Óh, emberi együgyűség!"
2013. jan. 21. 21:05
 9/23 anonim ***** válasza:

"Sok okos ember megírta,hogy Isten elfogja küldeni még 1x az ostorát mint anno Attilát."

Már itt is van: [link]

2013. jan. 21. 21:06
 10/23 anonim ***** válasza:
Hát nem egy HVG-s cikkre fogom alapozni ezeket.Nem egy Jobbikos találta ki ezt amit leírtam.Nem kell egyből politikába kezdeni.Csak leírtam a véleményem.
2013. jan. 21. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!