Lesz majd egy olyan történelmi pillanat amikor újra tárgyalják Trianont?
Szerintem eljön majd ez a nap.
Én Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,Hiszek egy isteni örök igazságban,Hiszek Magyarország feltámadásában!
Sok okos ember megírta,hogy Isten elfogja küldeni még 1x az ostorát mint anno Attilát.Elfog jönni az a nap mikkor a sok birka letörli a csipát a szeméről és büszke lesz arra,hogy magyar és büszkén fog az árpádsávos zászlóra tekinteni.Remélem én még akkor élni fogok.Remél 1x majd még láthatom Magyarországot Európa szíveként tündökölni.Az én dédinagypapám önként ment harcolni a Don-kanyarba. Önként azért,hogy ma szabadon élhessek.Én erre büszke vagyok és tisztelem.Hazámat épp oly nagy tisztelettel becsülöm és védem mint ő.Tovább viszem azt az zászlót mit ő már nem bírt és büszkén lengetem bármi is történjék.
Egyébként akik itt előttem azt írták,hogy nincs értelme,meg,hogy már túl régvolt azoknak ajánlom ezt a videót.Ők még mai napig azt mondják,hogy magyarok pedig hivatalosan Románok.Ők mai napig a mi himnuszunkat szavalják és testvéreinknek tartanak.Azok akik pedig elfordulnak tőlük vagy a magyar hazától azok nem méltóak arra,hogy e szent földön éljenek.Mindenkinek jobb ha mind eltakarodtok innen és csak azok maradnak kik Jó időben, rossz ínségben ezt a hazát szolgája!
"Sok okos ember megírta,hogy Isten elfogja küldeni még 1x az ostorát mint anno Attilát."
Már itt is van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!