Hogyan lehet fejleszteni hogy egyszerre több dologra is tudjunk figyelni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 13:22
11/11 Ranen válasza:
feketepeterrel értek egyet. Minden tevékenységnél akkor tudsz egyre több apró részletre figyelni, ha egyre többet gyakorlod, ezáltal készségeddé válik. Ilyen az autó vezetés pl. Minél többször csinálod, annál figyelmesebb tudsz lenni a környezetedre illetve annnál inkább magától értetődő lesz, hogyan reagálsz, így nem gondolkodnod és összpontosítanod kell, hanem automatikus reakciókká válik. A hihedellemmel ellentétben a nők sem tudnak sok felé figyelni, csupán állandóan ugrál a figyelmük, ahogy az előző kommentelő is írta. Tudom tapasztalatból, a környezetem (munkatársnők, tesók, barátok...) igazolja. (Viszont egy jó tanács: hanem akarod az életed egy jó idejét kidobnio az ablakon, akkor ne pazarold az energiádat sok játékra, mert később meg fogod bánni. Mint egy CS 1.6 volt gamer mondja. Sokkal jobb eredménnyel zárhattam volna a főiskolát, ha nem szarok el annyi időt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!