Továbbtanulás előtt állok! Újságíró szeretnék lenni. Hol érdemes továbbtanulnom?
Figyelt kérdés
Kérlek szépen ne gyertek azzal h keressek normális szakmát, mert én ezt szeretném csinálni, és igenis akarok továbbtanulni. Nekem fontos hogy minél többet tudjak, minél műveltebb legyek, már csak az írás miatt is.Sokan mondják hogy van hozzá tehetségem és a kapcsolati rendszer is megvan hozzá. Az lenne a kérdésem hogy hol lenne érdemes továbbtanulni?BTK? Ott vannak írói gyakorlatok? Szociológia nem jó? Érdekesen hangzik, szerintem jobban élvezném mint a magyar szakot. Szerintetek jó alap az újságíráshoz?2012. nov. 12. 23:45
1/1 anonim válasza:
Újságíróként sok kutatómunkád lesz különböző témákban. Szóval kezd el itt a kutatást: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=%FAjs%E1g%ED..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!