Hova lenne érdemes továbbtanulnom?
Hát hasonló helyzetben vagyok, leginkább nyelvekben vagyok jó, de reál beállítottságú. Azt mondtad, hogy fizika nem érdekel, ezért mérnök nem akarsz lenni, de matek érdekelne. Engem is inkább matek érdekel, mint fizika, de mondjuk engemet ezek mellett programozás érdekel a legjobban, így ezzel eldöntődik az én problémán.
De ha esetleg mérnökségtől csak a fizika tart vissza, akkor pl. mérnökinfón nincs olyan sok fizika, programtervező informatikán meg erősen az elméleti matek van középpontban. Aztán még ilyen szakoknak is utánna nézhetsz, hogy alkalmazott közgazdaság, alkalmazott matematika vagy esetleg gazdasági informatika (bár oda sokat kell magolni is, matek kevesebb van).
Azt mondjuk nem tudom, hogy tolmács MsC-hez mi illene jól, tehát én csak próbáltam néhány szakot mutatni, ami inkább reál, de fizika annyira nem kell hozzá és inkább matek fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!