Ha kriminálpszichológus szeretnék lenni, hol lenne érdemes továbbtanulnom?
Túl sok volt a Gyilkos elmék? xd
Amúgy először pszichológiával kell kezdeni, és utána szakosodni, de jobb lenne pl a Rendőrtiszti Főiskolán a bűnügyi igazgatási-bűnügyi szakirány, az is megfelelő lenne neked. Olvasd el mit írnak róla felvi.hu-n.
Criminal Minds, eh? Gideon, who? :D
amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, vagy sima pszichológus szak, vagy utánajársz, hogy rendőrtisztin van-e lehetőség ilyen irányba szakosodni. ha nincs, akkor pszichológus, és utána rendőrtiszti.
Viselkedeselemzo szakkepzettseget a pszichologia alapszak ad. Tobb info itt: [link]
A pszichologus megnevezest hivatalosan azonban csak a pszichologia mesterkepzes utan tudod hasznalni.
Ha parositani akarod a viselkedeselemzo vegzettsegedet egy kriminologia mesterkepzessel akkor felvetelizhetsz a kriminologia mesterszakra, amit jelenleg az ELTE AJK-n tanitanak. Tobb info a kepzesrol itt: [link]
Nagyon szépen köszönöm:)Amúgy pszichológia szakot találtam Károlin és Pázmányon is, de az nem kriminálpszichológia volt, a rendőrtisztit is néztem.
Egyébként tényleg nézem a criminal mindsot, de csak pár hónapja, kriminálpszichológus meg 2 éve szeretnék lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!