Honnan való az alábbi idézet?
Már rákerestem az interneten, de nem találom az idézet forrását. Lehet rosszul keresek. Köszönöm a segítséget előre is.
Íme az idézet:
"Mindig új utakat keresek,hogy próbára tegyem magam.Nincsenek szabályok,nincsenek határok,egészen mélyre próbálok hatolni,hogy megtudjam,ki vagyok.Szerintem sokan nem igazán ismerik önmagukat és a legtöbben félnek a lazítástól.Félnek megragadni az alkalmat,hogy esetleg olyasvalamit tudnak meg magukról,amit nem nagyon akarnak tudni. Mások véleménye
nem számít nekem.A többségük amúgy is elmebetegnek tart,úgyhogy akármit is csinálhatok,az már semmin nem változtat. Az a fontos,amit legbelül érzek:én tudom,ki vagyok,és semmit nem tudsz mondani vagy gondolni rólam,ami hatna rám.Hagyom, hogy azt gondoljanak az emberek rólam,amit akarnak. Azt hiszem,természettől fogva vonzódom azokhoz az emberekhez,akik kikerülnek a fősodorból.Azokkal az emberekkel érzem magam a legjobban,akik a társadalom megítélése szerint nem felelnek meg a normáknak. Teljesen szabad vagy.Teljesen.Szabad vagy,hogy az legyél,aki csak akarsz,és senki más nem számít.Ez az énem másik oldala,az,amit mások félnek kimutatni. Ne hagyd soha,hogy mások véleménye döntse el ,hogy te ki vagy."
Ez nem idézet, csak egy szöveg.
Ez valakinek a véleménye. Direkt úgy van megírva, hogy idézetnek tűnjön, de nem az. Nekem blogbejegyzésnek tűnik. Nincs meg róla esetleg egy rövidebb változat?
Amúgy vannak benne idézeti részek is, de az egész, így egybe nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!