Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Milyen könyvekből tudnék több...

Milyen könyvekből tudnék több információt szerezni?

Figyelt kérdés

Pszichológus szeretnék lenni. Az a gond, hogy még csak a gimi végét taposom :D Hallottam az Atkinson-féle Pszichológia c. könyvről, de még szeretnék ezenkívül utánanézni. A kérdésem végül is az, hogy milyen könyveket ajánlotok a pszichológiáról érdeklődő, abszolút kezdőknek? :) Ha lehet, ne olyat mondjatok, ami horribilisan sokba kerül :'D (Az Atkinson-féle könyvet is megpróbálom megszerezni olcsóbban...)

Köszönöm :)

ps. remélem jó kategóriába tettem :)

2012. jún. 27. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Csernus Imre: A nő

Csernus Imre: A férfi

2012. jún. 27. 14:58
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jöhetnek még :)

Egyébként bocsi, böngészés közben észrevettem, hogy van még egy pár ilyen kérdés (amit keresés közben nem találtam meg), úgyhogy bocsi, hogy még egyszer kiírtam :')

2012. jún. 27. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Bemégy egy könyvesboltba, mondjuk Libribe. Van pszichológia részlegük. Annyit válogathatsz, amennyit kedved tartja. A borítófülön, vagy a bevezetően többnyire megtudod, melyik részterülettel foglalkozik. Ne a legbonyolultabbal kezdd.
2012. jún. 27. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Susan Forward: Mérgező szülők

Egy pszichológus beszélget a pácienseivel és az ő történeteiket írja le.

2012. jún. 27. 16:30
 5/12 anonim válasza:
Nézz utána, rengeteg könyv van, Müller Péter, Csernus, Füst Milán, Popper Péter,Dr.Prof. Bagdi Emőke stb..s ha egyre többet véginézel, vizsgálsz, rájössze,h mindenki más nézőpontból szemléli a dolgokat, és más tényezők fontosak, ezért a véleményük néhány tekintetben, pszichológiailag nagyon különbözik.Elgondolkodtató! Érdekes fejtörés.
2012. jún. 27. 16:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Tudom, könyvesboltok, de főleg azért kérdeztem, mert gondoltam biztos vannak olyanok, amik semmire sem jók (feltételezem, minden területen van néhány könyv, ami senki se tudja hogy került bele a "jó könyvek" közé, ha értitek mire gondolok...).

De köszönöm az ajánlásokat! :)

2012. jún. 27. 16:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Jó, kicsit erős volt a kijelentésem, de remélem átjön, mire célozgatok :D
2012. jún. 27. 16:48
 8/12 anonim válasza:
37%
Minden könyvből lehet valamit tanulni. Ne légy túl kritikus, és célirányos. "Ami lényeges életünkben, az észrevétlenül történik" , ahogy egy népszerű, kiváló pszichológus mondta.:)
2012. jún. 27. 17:00
 9/12 anonim válasza:

Ez pl. hasznos lehet: [link]

(A könyvudvarban sokkal olcsóbban is meg tudod venni: [link] )

2012. jún. 27. 17:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Megfogadom, és köszönöm :)
2012. jún. 28. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!