Milyen könyvekből tudnék több információt szerezni?
Pszichológus szeretnék lenni. Az a gond, hogy még csak a gimi végét taposom :D Hallottam az Atkinson-féle Pszichológia c. könyvről, de még szeretnék ezenkívül utánanézni. A kérdésem végül is az, hogy milyen könyveket ajánlotok a pszichológiáról érdeklődő, abszolút kezdőknek? :) Ha lehet, ne olyat mondjatok, ami horribilisan sokba kerül :'D (Az Atkinson-féle könyvet is megpróbálom megszerezni olcsóbban...)
Köszönöm :)
ps. remélem jó kategóriába tettem :)
Csernus Imre: A nő
Csernus Imre: A férfi
Köszönöm, jöhetnek még :)
Egyébként bocsi, böngészés közben észrevettem, hogy van még egy pár ilyen kérdés (amit keresés közben nem találtam meg), úgyhogy bocsi, hogy még egyszer kiírtam :')
Susan Forward: Mérgező szülők
Egy pszichológus beszélget a pácienseivel és az ő történeteiket írja le.
Tudom, könyvesboltok, de főleg azért kérdeztem, mert gondoltam biztos vannak olyanok, amik semmire sem jók (feltételezem, minden területen van néhány könyv, ami senki se tudja hogy került bele a "jó könyvek" közé, ha értitek mire gondolok...).
De köszönöm az ajánlásokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!