Mit kell tennem a doktori fokozatig? (A többi lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és most fogok szeptembertől a Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskola És Szakiskolába járni.Ha avval végeztem merre menjek tovább?Miket kell még csinálnom,tanulnom ahhoz hogy doktori fokozatot szerezzek?

2012. jún. 24. 00:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ha ismernélek most fogadnék veled hogy igenis el fogok jutni a doktoriig és hallani fogsz még rólam. Nem ilyen a stílusom csak kicsit (nem tudom miért) felidegesített hogy odaírtad az első válaszodhoz hogy nem kéne aludnod.
2012. jún. 24. 01:11
 12/22 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig az hogy én meddig fogok eljutni azt nem egy pár kiírás fogja eldönteni.
2012. jún. 24. 01:13
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Az én voltam, és tényleg már rég aludnod kellene. Hátha éppen arról álmodsz majd, hogy éppen közgazdasági doktorként tartasz előadásokat.
2012. jún. 24. 01:15
 14/22 A kérdező kommentje:
Na ezt megfogadom remélem arról fogok és egyre több "tapasztalatom" lesz az álmok folytán.Mondjuk ez egy kicsit hülyén hangzik de mindegy gondolom érted mire gondolok.
2012. jún. 24. 01:17
 15/22 anonim válasza:
Menny el bojler javítónak egy kórházba.
2012. jún. 24. 01:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Minek "mennyek"?xD
2012. jún. 24. 10:28
 17/22 anonim ***** válasza:

A gimnázium nem ér semmit sem, szakmát sem ad ! Egy közgazdasági szk Iskola pedig ideális egy leendő közgazdásznak.

Figyelj, meg kell tanulnod mellébeszélni ! Próbálj meg úgy beszélni dolgokról, hogy valójában semmit sem mondsz róla. Figyeld meg Békesit pl, és a pöckhendiséget is tedd magadévá, kezd azzal hogy az itt válaszoló trollokat magasról kezeled. Nem viccelek !

2012. jún. 24. 11:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Az előző szerint tehát legyen egy "köcsög" a kérdező? Akkor lesz doktor? Érdekes, azért ész is kell ám, hogy legyen mire nagyképűsködni
2012. jún. 24. 15:45
 19/22 anonim ***** válasza:

"Érdekes, azért ész is kell ám, hogy legyen mire nagyképűsködni"

higyjétek el,nem !

2012. jún. 24. 18:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Talán először tanulj meg írni, jelenesetben az "avval" szóra célzok. Utána már pallérozhatod az agyad világ f××××ra.
2012. jún. 28. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!