Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ha a hülyeség fájna, akkor...

Ha a hülyeség fájna, akkor lehetséges, hogy az emberiség nagy része hirtelen kipusztulna?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy hirtelen az embereknek el kezd fájni a hülyeség, mint pl.: nekem is ez a kérdés. Annyira elviselhetetlen fájdalom lenne, hogy az összes hülye ember öngyilkos lenne. Vajon mennyien maradnánk? Ez megoldás lehetne a túlnépesedés ellen?

2012. ápr. 26. 07:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, ez hogy tartozik ide?

Itt az előző hozzászólók értelmes válaszokat adtak. Ha csak ennyi telik tőled, akkor...

2012. ápr. 27. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Dönci, nem igazán értelek:D

Az én IQ-m hivatalos teszt szerint csak 119 (nem hivatalos netes tesztek szerint 163). Most akkor én is megosztottam ezt az infót:D Gondolom, hogy az alacsonyabb IQ-m lehet az oka, de ez nem változtat a tényen, hogy fogalmam sincs hogy jött ez ide. :D

2012. ápr. 27. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:

"És mondd, csak a párodnak jó veled a szex? :-D"

Jah, legalábbis ezt mondja és úgy is viselkedik közben.

2012. máj. 2. 07:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát én 1 13 évessel nem igazán élvezném a szexet. Eleve nincsenek még mellei meg túl éretlen.
2012. máj. 3. 06:34
 15/17 anonim ***** válasza:

"Hát én 1 13 évessel nem igazán élvezném a szexet. Eleve nincsenek még mellei meg túl éretlen."

He? :D

2012. máj. 3. 09:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem 13 évesen 17-18-nak néztek. A lányok zömének már általánosban elkezd nőni a melle. Más kérdés, hogy mit tud nyújtani szexuális téren egy 13 éves, én annak idején semmit. Rosszul is lettem volna ha le kell feküdnöm valakivel, még a petting sem vonzott. Akkoriban az ember még a saját testét kell felfedezze nem a másét, és nem másnak kell felfedeznie az övét. Gyerekek még.
2012. máj. 3. 09:15
 17/17 anonim ***** válasza:

A hülyeség gyűjtőfogalom, és erősen szubjektív. Vannak okos emberek, akik hülyék egyébként, és vannak kevés ismerettel rendelkező, ámde meglehetősen intelligens emberek. Az IQ is egy relatív fogalom, ezt példázza az is, ki mennyire szeret hivatkozni rá.

Ezért azt gondolom, ha a kérdést úgy módosítjuk, a hatást tapasztalva mennyien lepődnének meg, szerintem elég sok leesett állú emberrel találkoznánk. Rövidebben: zaj ugyan lenne, de nem elviselhetetlen. És jó néhánynak meg lehetne magyarázni, hogy csak tömeghatásból üvölt, valójában csak hümmögnie kéne.

Persze azért néhányan szörnyethalnának.

2012. máj. 3. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!