Ti szerettek filozofálni vagy elgondolkodni az élet
dolgain?
1/42 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem tudok rájönni az élet értelmére... Minden nekem fontos és érdekes dolgon elgondolkodom ,és néha meg is feledkezek magamról.
13/L
2012. ápr. 13. 17:21
Én is hasonlóan vagyok...
Műszaki beállítottságom révén elkezdek gondolkozni egy dolog megoldásán, amivel éppen foglalkozom és elakadtam. Szinte mindig azon kapom magam, hogy már teljesen máshol járok. Hogy miért van az, miért így működik, mi oka hogy létrejött. Ezen kérdésekhez bármiből el tudok jutni. De a végén sajna nem jutok megoldásra. Általában több kérdés keletkezik, mint amivel nekiindultam. Bár mostanában egy konkrét dolgon szoktam filozofálgatni. Ez pedig az, hogy hogyan tudna kimászni az emberiség abból a sz@rból, amit saját maga hozott létre és nyakig vagyunk benne. Hogy lehetne megállítani a bolygónk pusztítását, hogyan lehetne ezt az igazságtalan és kevesek érdekét szolgáló rendszert helyrerakni...
De sajna amíg ilyen az emberi felfogás, addig nem lehet semmit tenni sajnos:
[link]
Én is utazás közben szoktam elmélkedni, bár én nem utazom napi 4 órát, csak kettőt. De gyakran elalvás előtt is ezt teszem.
23F
2012. ápr. 13. 18:20
3/42 anonim válasza:
1. vagyok:
2.-nak: Az emberiség már sokszor volt sz.rban. Világháborúk, atombomba... Mindig lett valahogy, mert olyan nincs, hogy ne lenne sehogy...
2012. ápr. 13. 20:22
Ezt én is csinálom. Általában este, mivel nagyon rossz alvó vagyok. Lefekszem tízkor, és gondolkodni kezdek mindenfélén, aztán azon kapom magam hogy hajnali kettő van. Meg csinálom máskor is, ha éppen unatkozom. Szerintem ez abszolút jó dolog. 17/F
2012. ápr. 13. 20:51
Én is nagyon sokat gondolkoztam, még tini koromban, zenehallgatás közben, de egyszer csak azon kapom magam, h elkalandoztam, de nagyon jól kitudtam kapcsolni s ez kellett is akkor!
Mostanság azon szoktam, h ez a rendszer, amiben élünk az egész világon, már nem sokáig fog így működni! Csak az a kérdés hogyan oldják meg 2 lehetőség van, háború, békés megoldás.. Az a baj, h jól elbutították az emberiséget sajnos, meg teljes szemlélet váltás kéne! Mer ma, ahogy az emberek gondolkoznak az nem jó egyáltalán!
A kérésedre is válaszolva nem beteges! Inkább jó.:)
2012. ápr. 13. 21:46
6/42 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem beteges dolog más szerint fölös ilysneken gondolkodni de engem szórakoztat és kikapcsol. Meg legalább gondolkodom manapsàg már ez is bűn titokba kell tartania z embernek hogy gondolkodò és érdekli a vilàg sorsa... De én szeretem fölvàlalni amit gondolok persze gyakram nem jòl sül el... Lefekvès előtt én is szìvesen gondolkodok csak néha annyita elmerülök benne hogy nem alszom... Jò hogy vannak ilyen emberek akik mernek gondolkodni, belegondolni, elképzeni,
A meglátások jók . Az embereket ahol lehet ott szoktatják ahhoz amit éppen el akarnak érni . Ezt csinálják számítógépen,TV-n keresztül ,plakátokon keresztül .Az embereken szabályosan agymosást végeznek , hogy egy olyan nyájat kapjanak ami magát tereli .Én mikor ezeken elgondolkodom két lehetséges jövőt kapok . Az egyes aminek jóval nagyobb az esélye sajnos , hogy ezek a hatalmak győzedelmeskednek és az embereket csak lélektelen munkaerővé és felvásárlópiaccá alakítják a másik lehetséges jövőkép , hogy ha az emberek valamikor talán öntudatra ébrednek és képesek lesznek a materialista világnézetet félretenni akkor talán képesek lesznek egy világlázadást összeverbuválni . És kérdező : szerinted Einstein , Darwin vagy Brúnó részéről az beteg volt , hogy gondolkodtak a világ működéséről ?Az ilyenek mint te hozzák a változást . Még ajánlom is , nemcsak hogy normálisnak tartom .
2012. ápr. 13. 22:27
8/42 anonim válasza:
utolsó kommentelő az első lehetséges tipped ami olyasmi hogy birkává alakítanak minket és nyílegyenesen haladunk a világ pusztulása felé az már megvalósult nem fog bekövetkezni már megy. viszont az emberek 1 része kezd már öntudatra ébredni a tv-s plakátos dolog tetszett aki teheti ezt a videót nézze meg
http://www.youtube.com/user/PirosPirulaProjekt?ob=0&feature=.. akit még érdekel is nézze meg a társait 15 darab van kb ha szerettek elgondolkodni ajánlom nektek. a gondolkodásról annyit hogy nem jó vagy rossz olyasmi mint a mátrixban az ébredés. ha te szeretnél keveset tudni a problémákat a nagyokra bízniés boldogan élni teremtsd meg magadnak ezta környezetet a tudatlansággal. viszont ha tájékozódsz magad körül és szívod az infókat te irányíthatod a saját életedet oda ahova te akarod a mátrixban is itt is a te döntésed
2012. ápr. 14. 04:48
Hm...
a PPP-t ismertem már. vannak érdekes dolgok ott. Van egy atyaeg1 nevű emberke, neki is van oldala, azt is érdemes megnézni. Aztán Zeitgeist
Mindenkinek ajánlom! Tuti felébred, aki megnézi, bármelyik részt is választja...
2012. ápr. 14. 18:12
10/42 A kérdező kommentje:
Sajna az a gond hogy valakinek hiába magyarázol olyan mint ha a falnak beszélnél. Mondj bármit, megrögzötten ragaszkodik ahhoz amit gondol. És pont az a gond hogy az olyan emberek szemét nem lehet felnyitni akiknek a legjobban kellene :( Én ezzel fel tudom idegesíteni magam már rég rájöttem nem játszhatom a világmegváltót de olyan rossz nézni azt a sok idiótát akik jobban/normálisabban is élhetnének. Mondjuk nekem már az is elég lenne ha csak elgondolkodna azon amit mondtam az egy pozitív "válasz".
Kapcsolódó kérdések: