Ha Madách most élne, írt volna még egy színt az Ember Tragédiájához? És ha igen, akkor mit?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 09:08
11/18 anonim válasza:
Azért hangsúlyoztam, hogy feltételes mód, mert a "HA írna" kérdésre nem lehet válasz, hogy "nem írna".
12/18 A kérdező kommentje:
Pontosabban két kérdés volt: Ha élne, írna e? Ha írna, mit írna? Tetszettek az eddigi válaszok.
2009. jún. 12. 06:23
13/18 anonim válasza:
Szerintem se írt volna, volt erről szó, bár ez a rendszer olyan szar, hogy önmagában megérne egy külön könyvet.
Amúgy az okosoknak: Madách okosabb ember volt annál minthogy szeptember 11 es jelenetet csináljon, meg amugy is miköze szept 11 nek az aktuális rendszerhez(hivatalos verziot nezve persze)?
14/18 anonim válasza:
Szerintem írna....valami állatkerti színt,és az embereket a lehető legprimiívebb élőlények jelölnék....az állatok csk akkor bántják egymást ha evésről van szó...és az ember?mert miért ne....
16/18 A kérdező kommentje:
10:36-hoz Elég negatívan látod az embereket. Vannak jó emberek is. Igaz, ők nem olyan látványosak. Kérdés, lehetne-e írni egy színt csupa jó, humánus tisztességes emberről. Nincs konfliktus, nincs szín. Pedig lehet, hogy ez a végcél, az Isten szerint élők társadalma. Létezhet ilyen? Én nem tudom.
2009. jún. 20. 20:52
17/18 anonim válasza:
Hogy lehet a "ha élne" helyett "ha írna"-t olvasni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!