Ha Madách most élne, írt volna még egy színt az Ember Tragédiájához? És ha igen, akkor mit?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 09:08
1/18 anonim válasza:
szerintem nem írt volna ! az a mű úgy kerek ahogy van. úgy érzem ezt ő is így gondolta
2/18 anonim válasza:
Igen, ezen én is gondolkodtam még gimiben, mikor olvastam és végigelemeztük. sztem az iszlám ellentmondásai passzolnának bele, hogyan alakul át egy önmagában álló eszme vallási fanatizmussá.
3/18 anonim válasza:
Ha a nagymamámnak kereke lenne, akkor ő lenne a gőzmozdony? És ha igen, milyen típusú?
Kb ennyi értelme van.
4/18 anonim válasza:
Szerintem a 15. szín után már nem hiszem, hogy írt volna bármit is.
Közben viszont lehet, hogy beszúrt volna egy USA helyszínt, mondjuk Ádám és Éva New York-ban 2001. szeptember 11-én.... vagy valami ilyesmit.
5/18 anonim válasza:
Egyelőre nem, mert az eredeti darabban szerepel a kapitalizmus, a szocializmus és a környezeti katasztrófa is, tehát a jelenkori problémáink.
6/18 anonim válasza:
Amiben élünk, ez már maga a Falanszter! :((
7/18 anonim válasza:
Nem írna, mivel kiadott műveket már nem szokás átírni.
8/18 anonim válasza:
A kérdés FELTÉTELES MÓDBAN íródott....
9/18 anonim válasza:
18:52-est nem értem.
Feltételes mód. Látjuk. Mért hangsúlyozod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!