Mennyi egy átlagos 12 éves gyerek IQ-ja?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 18:41
11/20 anonim válasza:
a tanultság, és az intelligencia nem ugyanaz. Mindenki képes tanulni, csak akinek gyors a felfogókélpessége, az kevesebb segítséggel, aki lassú,nehézkes.az több segítséggel.Nem lesz intelligensebb, de okosabb, műveltebb, tapasztaltabb az lehet.Lehagyhatja a jobb képességű társát, ahogy ez sokszor meg is történik.Nme jó feje van, hanme jó segge. Sokat tud ülni, és magolni.
12/20 anonim válasza:
19:03
Kb. 20 éves korig tart az agy kialakulása. Egészen addig egyáltalán nem mindegy, hogy az ember hogyan táplálkozik és használja-e az agyát. Ettől jelentősen függni fog, hogy 20 évesen mekkora IQ-t mérnek nála. A születéskor nem dől el ez teljesen.
Természetesen később is sok függ az életmódtól, mert az intelligencia öregkori hanyatlása elodázható és lassítható megfelelő életmóddal.
13/20 anonim válasza:
18:50
Nem "fejleszthető", hanem 12 éves korban még nem végleges az agy. Amíg fejlődik, addig nem mindegy, hogy milyen feltételek mellett történik a fejlődése.
14/20 Alaque válasza:
Nemenként is más átlaggal számolnak? És megtudhatnám, hogy melyik nem az "erősebb" úgy amúgy?
15/20 dq válasza:
18/20 anonim válasza:
Én most csináltam meg a Mensa HungarIQa online tesztjét, behazudtam magam 18-nak.
Az eredmény 125 feletti.
de az átlag kb 90-110 IQ-pont (átlagosan egy 18-évesnél)
13F
19/20 anonim válasza:
Nekem anno, mikor 12 éves voltam, ki kellett töltenem egy IQ tesztet, hogy felvegyenek a gimibe, mert az ofőm nagyon negatív jellemzést adott rólam. 12 éves voltam akkor, az eredmény pedig 130 lett.
20/20 anonim válasza:
Egyébként pedig ami a nemeket illeti, a fiúk/férfiak hajlamosabbak a két végponton lenni, mint a lányok/nők. A férfiak közt több az értelmi fogyatékos is, de több a lángelme is, mint a nők közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!