Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ki volt a rosszabb? Hitler vs...

Ki volt a rosszabb? Hitler vs Sztálin

Figyelt kérdés

Hitler vs Sztálin ki volt a rosszabb?

Jó tudom mind 2 egy buzeráns volt de ki volt rosszabb???

szerintem Hitler

2012. febr. 3. 16:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
20%
Nem épített, meg nem irtott ki annyi embert, de Hitler előtt szerintem símán ő volt az egyik csúcstartó zsarnokoskodásban. Nem hiába nevezik őt az első Antikrisztusnak, Hitlert pedig a másodiknak.
2012. febr. 10. 09:42
 22/40 anonim ***** válasza:

"Nem hiába nevezik őt az első Antikrisztusnak, Hitlert pedig a másodiknak"

Akkor feltételezem, van nulladik és mínusz egyedik antikrisztus is (török szultánok), meg valahol a mínusz tizedik helyen Dzsingisz kán is ott van.

2012. febr. 10. 16:10
 23/40 anonim válasza:
82%
Szerintem Sztálin rosszabb volt, mert a saját családját is odadobta a nézeteinek.Simán kinyíratta a fiát is, hogy teljesüljön az akarata -- + neki volt egy üldözési mániája (nem enyhe verzióban) folyamatosan attól rettegett, hogy valaki le akarja váltani. Aki ezt megtehette volna, mindenkit kinyíratott.
2012. febr. 21. 16:21
 24/40 anonim ***** válasza:
84%
Hitlert azért démonizálják jobban manapság, mert az utolsó nagy háború vesztese volt. Ha nyert volna, akkor ma úgy kezelnénk, mint az amerikai atombombahajigálókat. Magyaráznák a "független" történészek, hogy "az áldozatok kellettek a győzelemhez és a békéhez". Áldozatszám alapján amúgy az USA és a Szovjetunió is több embert irtott ki a XX. században, mint Hitler, de ez a mélydemokrata-liberális-européer világ is legalább akkora tömeggyilkos, hisz például védtelen csecsemők millióinak megölését engedélyezik mind a mai napig (abortusz).
2012. febr. 24. 14:00
 25/40 anonim ***** válasza:
26%
24: Azért az abortuszt idekeverni elég nagy zagyvaság. Most akkor ennyi erővel Ceausescu jó ember volt, mert uralma alatt betiltotta? És születhettek a be nem tervezett gyerekek, tönkretéve szegény családokat? És jöhettek világra AIDS-szel fertőződött gyerekek is? Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal.
2012. febr. 25. 09:02
 26/40 anonim ***** válasza:
44%

"ez a mélydemokrata-liberális-européer világ is legalább akkora tömeggyilkos, hisz például védtelen csecsemők millióinak megölését engedélyezik mind a mai napig (abortusz)." Igen, ez "gyönyörű" volt. :D

Az ilyen kommentelőket visszaküldeném, ha lehetne, mondjuk 43-ba a keleti frontra, aztán megnézhetné, hogy ez a "tömeggyilkos européer világ" a rosszabb-e, ahol mindenki mondhatja szabadon az ökörségeit, nem viszi el a Gestapo, vagy a Harmadik Birodalom.

2012. febr. 25. 09:46
 27/40 anonim ***** válasza:
28%

"Az ilyen kommentelőket visszaküldeném, ha lehetne, mondjuk 43-ba a keleti frontra, aztán megnézhetné, hogy ez a "tömeggyilkos européer világ" a rosszabb-e, ahol mindenki mondhatja szabadon az ökörségeit, nem viszi el a Gestapo, vagy a Harmadik Birodalom."

Én meg az ilyen szélsőliberális kommentelőket küldeném vissza 2-3 hónapos magzatkorukba, miközben közelít feléjük a kikaparóvas. A háborúban legalább tud az ember védekezni, a magzat még azt sem tud!

Az ökörségeket csak a magadfajta liberálisok mondhatják, a nemzetieket lecsukják, ha szabadabban kifejtik a gondolataikat.

2012. febr. 26. 21:20
 28/40 anonim ***** válasza:
72%

Ez mellément, kisfiam. Távolról sem vallok liberális nézeteket. :) Persze, tudom, nálatok ez egyfajta szitokszó, ha valaki nem ért veletek egyet, az rögtön liberális, és/vagy zsidó.

Az abortusz pedig (ha már ezen a témán lovagolsz) - nem tudom, hallottad-e már - nem kötelező. Senkit sem kényszerítenek pisztollyal, hogy vetesse el a magzatját.

2012. febr. 27. 09:13
 29/40 anonim ***** válasza:
16%
Hát ha azt nézzük, melyik gondolkodott reálisabban, akkor Sztalin egyértelműen reálisabban gondolkozott.
2012. szept. 12. 23:40
 30/40 anonim válasza:
9%

Hitler.

Sztálin azért nem irtott fajokat táborokban

csak éheztetett míg megnem haltak.

2013. febr. 26. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!