Az osztálytársaim anorexiásnak neveznek, pedig nem vagyok az! Csak vékony. Mit tegyek? Egyre rosszabb a helyzet.
Tipikus gyerekbalhé.
Hallanak egy kifejezést és azt használják mindenre. Kb azon a színvonalon vannak, mint az óvodások, amikor Pistike jól meghúzgálja Zsuzsi haját, mert szereti.
Vágj vissza, amit úgy érzel, nekik talán nem jól esne. Vesszetek jól össze, aztán előbb-utóbb mást fognak kipécézni maguknak.Sőt, lehet még barátok is lehettek majd idővel. Ezeket a dolgokat szinte mindenki átéli gyerekkorában.
Volt vérvételem. Egészséges vagyok!!!
Ha pedig azt mondanám, hogy modellnek készülök, rögtön jönne a "jaj, pont te?!" meg a "ronda is vagy" megjegyzések. De valahol lesajnálom őket: nem vagyunk már kicsik, mégis úgy gondolkodnak, mint az ovisok! Nem akarok felvágni, semmi ilyen de szerintem egy kicsit érettebben gondolkodok náluk. Komolyan mondom, képesek egy tesiórai kidobós miatt egymás ellen forulni
"ha pedig túl alacsony a testömeg indexed akkor bizony anorexás vagy és hízzál picit"
Már megbocsáss, de ez még szerintem sem ilyen egyszerű. Az anorexiának különböző tünetei vannak. Például mindig kövérnek látod magad, mindig csak fogysz és fogsz szándékosan, hányatod magad evés után, satöbbi. Nekem ilyen tüneteim nincsenek.
Én is hasonló gonddal küszködök mint te,kérdező!Én is elég vékony vagyok...Pedig nem éheztetem magam!SŐT!
Igaz hogy engem nem csúfolnak,de az nagyon rosszul esett,amikor biológia órán a bordákról volt szó,és azt mondta a tanár hogy akik véknyak,jobban kitudják tapogatni...Kapásból a fél osztály rám nézett!
Engem is csúfolnak emiatt pl.:csontváz,girhes stb....
de én se tudom mit tegyek de úgy vagyok vele hogy először a másik gondom oldódjon meg .....
Irigyek...Ezt mond:
- Irigyek vagytok? Mikor mostad meg a hajadt utoljára? Szörnyen néz ki.Ja és néha nézz tükörbe, mert az arcod tisztára pattanásos, te igénytelen disznó!
Az még nem anorexia hogy simán vékony vagy az alkatodhoz képest (én is egy pipaszár vagyok, 18-as BMI-vel, nagyszüleimtől örökölhettem ezt - folyton telefalom magam de semmit se szedek fel magamra). Izmosodni nem nagyon tudnék (lévén ektomorf alkat vagyok), max küzdősportot tanulnék az adna valamekkora önbizalmat.
A baj ott kezdődik (és ez az igazi anorexia) ha testképzavarod lesz (kövérnek látod magad és SZÁNDÉKOSAN le akarsz fogyni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!