Miért feltételezik egyesek, hogy az USA saját kezűleg robbantotta fel a két épületet 2001. 09.11-én?
23:57
Na ki vele, hány hiedelmet vallasz a felsoroltak közül?
Figyelj!!! Én személy szerint nagy Amerika rajongó vagyok, de a politika meg ilyenek nem érdekelnek. Viszont ebben a témában saját magamnak is kérdést raktam fel!!!
Hogy és mint???
Egyes haverjaim azt állították, hogy az FBI keze van a dologba, mert hogy ők olyat olvastak róla, hogy az FBI emberei telepakolták az épületek földszintjét dinamittal és felrobbantották. De akkor ment a kérdésem feléjük, miszerint " jójó, hogy telepakolták, de akkor hogy lehet az, hogy nem eldőltek a tornyok, hanem fokozatosan összeomlottak?"
Meg amúgy is 99%ra mondom, hogy az FBI-ban lett volna gyanús jel és lett volna egy beépített is aki kideríti, hogy mi a helyzet!
Itt tuti biztos, hogy a terroristák keze volt a dologban.
Illetve egy mondat, amely egy sajtótájékoztatón hangzott el az FBI-tól:
"” A bizonyítékok, melyek összekötik a szeptember 11-ei eseményeket az al-Kaidával és bin Ladennel teljesen egyértelműek és megcáfolhatatlanok!”
Nekem csak ennyi róla a véleményem!!!
Inkább nem adok rá választ mert még azt is leoltod!!!
Am mi az h szégyen???
Minden embernek van egy ország amit szeret...
Remélem azért a válaszom elejét is olvastad. Nem érdekel a politika, jobban inkább a történelem( igaz elég rövid), a műemlékei és az irodalma.
Csakhogy a WTC a kedvenc épületem volt, és úgy vagyok vele, hogy szerintem még mindig a terrorták keze volt a dologban.
De ez az én véleményem.
Ezt is le lehet oltani nyugodtan, bárki is kérdezi IGEN van két ország amit nagyon szeretek.
Az egyik a hazám, MAGYARORSZÁG, a másik pedig az USA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!