Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért feltételezik egyesek,...

Miért feltételezik egyesek, hogy az USA saját kezűleg robbantotta fel a két épületet 2001. 09.11-én?

Figyelt kérdés
Mit akarhattak volna eltusolni?

2011. dec. 21. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

23:57

Na ki vele, hány hiedelmet vallasz a felsoroltak közül?

2011. dec. 27. 13:49
 12/15 Bárdos Blanka válasza:
24%

Figyelj!!! Én személy szerint nagy Amerika rajongó vagyok, de a politika meg ilyenek nem érdekelnek. Viszont ebben a témában saját magamnak is kérdést raktam fel!!!

Hogy és mint???

Egyes haverjaim azt állították, hogy az FBI keze van a dologba, mert hogy ők olyat olvastak róla, hogy az FBI emberei telepakolták az épületek földszintjét dinamittal és felrobbantották. De akkor ment a kérdésem feléjük, miszerint " jójó, hogy telepakolták, de akkor hogy lehet az, hogy nem eldőltek a tornyok, hanem fokozatosan összeomlottak?"

Meg amúgy is 99%ra mondom, hogy az FBI-ban lett volna gyanús jel és lett volna egy beépített is aki kideríti, hogy mi a helyzet!

Itt tuti biztos, hogy a terroristák keze volt a dologban.

[link]

Illetve egy mondat, amely egy sajtótájékoztatón hangzott el az FBI-tól:

"” A bizonyítékok, melyek összekötik a szeptember 11-ei eseményeket az al-Kaidával és bin Ladennel teljesen egyértelműek és megcáfolhatatlanok!”

Nekem csak ennyi róla a véleményem!!!

2011. dec. 27. 23:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Blanka, pont azért omlottak össze függőlegesen, mert robbantottak, gondolkodj! Ha belemegy a repülő, akkor elvileg a belemenéssel ellentétes irányba dől a torony - Newton hatás-ellenhatás törvénye. Azzal pedig nem dicsekednék, hogy "Amerika rajongó vagyok", mert szégyen. Arra adj választ, hogyan érhette el egy utasszállító gép és annak gyorstalpalón jogosítványt szerzett arab pilótája a világ legjobban őrzött épületét, a Pentagont?
2011. dec. 28. 01:30
 14/15 anonim válasza:
53%

Inkább nem adok rá választ mert még azt is leoltod!!!

Am mi az h szégyen???

Minden embernek van egy ország amit szeret...

Remélem azért a válaszom elejét is olvastad. Nem érdekel a politika, jobban inkább a történelem( igaz elég rövid), a műemlékei és az irodalma.

Csakhogy a WTC a kedvenc épületem volt, és úgy vagyok vele, hogy szerintem még mindig a terrorták keze volt a dologban.

De ez az én véleményem.

Ezt is le lehet oltani nyugodtan, bárki is kérdezi IGEN van két ország amit nagyon szeretek.

Az egyik a hazám, MAGYARORSZÁG, a másik pedig az USA!

2012. máj. 3. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, mert ők voltak.
2012. jún. 15. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!