Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A hajléktalanok megalázása,...

A hajléktalanok megalázása, börtönbe zárása helyett nem lehetne megoldani a rehabilitációjukat?

Figyelt kérdés
Annyi rengeteg, okos, tehetséges ember van, aki az utcára került, és én nem azt mondom, hogy vizsgáljuk meg mindet, hogy agykutatás, atommaghasadás, vagy hajtóműtervezés fekszik-e jobban, de közérdekű munkát, fizetést, egy indulást lehetne talán biztosítani nekik. Rosszul látom? Visszaterelni őket egy olyan útra, ahol már nem alkoholra meg cigire költenék a pénzüket, hanem magukra, az életük helyreállítására. Tudom, hogy ez sokkal drágább lenne, mint beba..ni őket a börtönbe, de talán mindenki jobban járna. Kicsit olyan érzésem van, mikor erre gondolok, mintha a megromlott tejfölt kihajítanánk a kukába, de legalábbis eltávolítanánk a hűtőből...
2011. nov. 27. 20:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

sajnos sok ember annyira gonosz és irigy, hogy képtelenek pár kedves szó leírására is :(

a legnagyobb baj az, hogy a többség csak szidja a hajléktalanokat és boncolgatja az előzményeket: mi miért hogy történt stb... nem hiszem hogy nagyon kéne, ha már egyszer megtörtént h oda jutott akkor ebben a modern világban segítsünk már nekik!!!!!

elkelll ismerni, hogy vannak emberek akik annyira megtudnak törni, h nincs erejük újra kezdeni stb.... persze a melegszobából a gép előtt könnyű mondani, h de akarja, stb.."depressziós és lelkileg nyomott" csak az lehet aki gazdag?

http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU

szomorú az egész, hogy itt tartunk még mindig.

én segítek a magam módján, és bárcsak mindenki ezt tenné!

2011. dec. 17. 00:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Szép a videó és tanulságos is!

A csaj nem adott egy fillért sem és mégis ő adta a legtöbbet a vak férfinak.

2011. dec. 17. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!