Gaxal kérdése:
NA mit tegyek? (és nem sós)?
Figyelt kérdés
utál az osztályfőnököm aki egyben irodalom, töri, nyelvtantánárom is na az bökkenő h mindegyikből van 6-6-3 eggyesem ilyen indokokból:kimentem pisilni, kijavítottam a tanárnőt, hangosan hapciztam, nemhoztam munkáltató tankönyvet, és a legjobb érv:-Ne vágj grimaszokat, pedig én én nem is grimaszolok ilyen az orcom- na persze , egyes ezekre mind egyest kaptam mit tegyek ???????2011. nov. 7. 17:34
1/3 anonim válasza:
Egyrészt ne a tudományok kategóriába írd, mert semmi köze hozzá.
Másodrészt ne 6 kérdőjelet írj, mert szintén semmi értelme.
Harmadrészt mondd el a szüleidnek, hogy mi a gond, de főként igyekezz a lehető legjobban viselkedni. Légy udvarias, ne feleselj, ne javítsad ki, köszönj előre ha találkoztok a folyosón, ilyesmi, biztos anyukád is tud tippeket adni. Valószínűleg nem ok nélkül pikkel rád, lehet hogy akaratodon kívül tettél valamit ami nem tetszett neki. Másrészt miért mész ki pisilni, ha tudod hogy egyet ad érte? Miért nem volt tankönyved? Ezek azért eléggé rajtad múltak. De tényleg kérd a szüleid tanácsát, ők biztos jobban ismernek téged és a tanárod is.
2/3 A kérdező kommentje:
már megvan a megoldás és nagyon bal fa** vagy
2011. nov. 10. 21:06
3/3 anonim válasza:
Miért én lennék a hunyó azért, mert nem tudod megoldani a saját gondjaidat? Bár tőlem aztán mondjad nyugodtan, engem nem hat meg és nem fogok leállni veszekedni veled, csak jobb lenne ha egy kicsit felnőnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!