Magántanárok, Ti fehér kis táblára írtok táblafilccel, vagy papírlapra különóráitok során?
Figyelt kérdés
Én mostantól fehér A/3-mas táblára írok táblafilccel és így nem kell kidobnom a lapokat az óra végén, nem kell fákat kivágni, stb, nagyon praktikus. Hátránya, hogy a diákok nem vihetik haza amit írtatok. Mit gondoltok erről?2011. okt. 26. 18:54
1/24 anonim válasza:
A fát úgyis kivágják, a kérdés csak az, hogy ki veszi meg.
2/24 anonim válasza:
de ha senki nem veszi meg nem vágnak ki többet mert feleslegessé válik! ;)
3/24 anonim válasza:
hupsz,bocsi,a kérdésre nem válaszoltam:szerintem nagyon jó ötlet!
4/24 A kérdező kommentje:
Nagyon várom már a szállítást. Holnap délután jön, le is tesztelem gyorsan. :) Havi 1 csomag lapot dobok ki a semmibe. Ha ezt mindenki leváltaná erre a filces technikára előrébb lenne a világ. :) Magyarország lehetne az első, ahol ezt meghonosítjuk. ;-)
2011. okt. 26. 19:10
5/24 A kérdező kommentje:
Ha felére csökken a fénymásolólap-fogyasztás több fa marad. :) Én pl számlákat is elektronikusan kérek, ahol csak lehet. Tök jól visszakereshető és ha kell kinyomtathatom, de eddig még nem volt rá szükség.
2011. okt. 26. 19:12
6/24 A kérdező kommentje:
Az elmúlt két évben nagyon környezettudatos lettem, korábban nem hittem volna magamról, olyan dolgokat művelek. :)
2011. okt. 26. 19:12
7/24 anonim válasza:
Használt, egyoldalas papírokra szoktam írni.
8/24 A kérdező kommentje:
Az sem rossz, de ez még annyit sem szennyezi a környezetet, amit én találtam. Nagyon kíváncsi vagyok már rá. :)
2011. okt. 26. 19:32
9/24 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve írok nagy fehér táblára filccel amikor csoportot tanítok, most ugyan ezt fogom tenni kicsiben. :)
2011. okt. 26. 19:32
10/24 anonim válasza:
Én lassan 7 éve tartok külön órát, és mindig a tanítványaim füzetébe irkálok, magyarázgatok. Táblára nem nagyon szeretek írni, mert nem olyan kényelmes. Ha néha én írok, rajzolok a tanulóim füzetébe jobban megértik az anyagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!