Mekkora területű helyen férne el a Föld összes lakosa?
Figyelt kérdés
tehát ha egy tömbbe állnának, oszlopokba és sorokba.
0,5 négyzetmérföld szerintetek elég lenne, vagy az nagyon kevés?
2011. okt. 21. 21:20
1/10 anonim válasza:
Szerintem az kevés. Egy ember körülbelül egy 1-szer 1 méter alapterületű négyzeten fér el. Tehát 1 négyzetméter/emberrel számolhatunk. De ha nagyon összetömörülünk, akkor lehet 0,5 négyzetméter/fő is. De akkor is 6,6 milliárd szorozva 0,5 = 3,3 milliárd négyzetméter, ami kb. 3300 négyzetkilométer, vagyis fél négyzetmérföld (ami majdnem egyenlő a négyzetkilométerrel) marhára nem elég.
3/10 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. Pl egy feketelyukba taszítva őket elférne egy kávéskanálban az összes ember. Ledarálva is kevesebb hely kell nekik. De amúgy ha nahyon igyexel akkor egy nm re be lehet tenni sok embert is. Gyerekből mégtöbbet. Olyan is akad akinek kevés az egy nm er. De szerintem amit írtál kevés lenne.am nem tudom. Számold ki hohy átlag 5 ember van egy nm en.
4/10 anonim válasza:
Szerintem 3300 négyzetkilométer az nem kevés, az elég lenne, a kávéskanalas feketelyukas, meg a húsdarálós módszerhez annyit tennék hozzá, hogy benne van a kérdésben, hogy sorba oszlopba rendezve, tehát a kérdező nem holokausztot akar rendezni.
5/10 anonim válasza:
3300négyzetkilométer az akkor mint Szlovénia nem?
6/10 anonim válasza:
szerintem is az itt számolt adatok kb okék lennének.Csak annyit tennék hozzá,vannak olyan emberek akik pl mondjuk kövérebb...tehát azoknak nagyobb hely kellene.3300 négyzetkilométer meg egy kevés :D
7/10 anonim válasza:
Első vagyok:
Akkor a kövér embereket figyelembe véve számoljunk 4500 négyzetkilométerrel. Ez most csak hasraütésből jött, de szerintem az biztos elég lenne.
8/10 anonim válasza:
Reggel a 173ason simán vannak 5-en egy m2-n, ha nagyon akarjuk 1200 m^2-n is elférnek.
10/10 Ben K Kurler válasza:
Pontosan nem tudom de azt igen hogy los angelesbe kényelmese elférnének mind a 7 milliárdan és még maradnának szabad ucák is :) és utánaszámoltam mégegy érdekeségnek eddig 107 milliárd ember élt a földön (kb) és ők is mind elférnének az egyesült államokban és még szántam erre időt tudom hogy ez soknak tünik de kivonva a vizeket és nyilván az olan helyeket mint a sziklaszitrtek stb KB 40 000 milliárd ember tudna egymás mellé állni a földön !!!!! ;) igaz utána ugy tudnánk csak mind életbe maradni mint a csirkék az olban !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!