Meddig bírja el a föld ezt a nagy súlyt?
Figyelt kérdés
Nem véges a teherbírása? Mi történhet,ha nem bír el bennünket a föld? A csapból is az folyik,hogy mennyire túlnépesedett a föld.És nem csak hogy többen vagyunk,nagyon túlsúlyos a társadalom.2011. szept. 21. 21:14
2/29 A kérdező kommentje:
Nem .Miért? Semmi nem történhet? CSak annyi a veszélye,hogy elfogy a kaja-pia?
2011. szept. 21. 21:19
3/29 anonim válasza:
A Földre nem csak úgy potyognak az emberek, hanem heterotróf szervezetként a meglévőből alakítjuk ki magunkat. Tehát a Föld súlya ebből a szempontból nem változik...
4/29 A kérdező kommentje:
Jó,odáig értem,hogy fejtjük a követ,bányásszuk az ércet,összedobunk belőle egy épületet,de ezek mind ilyen súlyúak a földben. Ellenben én vagyok 70 kiló,férjem 85 és van egy lányunk,aki gondolom szintén lesz vagy 50-70. Két pici,szinte súlytalan sejtből.
2011. szept. 21. 21:26
5/29 anonim válasza:
már miért ne változna? Ha pár éve 6 milliárd volt mostmár 7 milliárd, akkor nem változott semmi szerinted? (és ennél még több lesz nemsoká)
Szerintem lassul egyébként a Föld keringése, a végén pedig leáll: és szívrohamot kap! xDDD
6/29 anonim válasza:
Ha már túl sokan leszünk, akkor egyszercsak beszakad alattunk a föld, és át fogunk esni a túloldalára.
7/29 anonim válasza:
De mennyi kaját megeszünk. Szerintem szépen lassan megesszük-megemésztjük a Földet. Csökkentjük a tömegét, a Hold pedig elszabadul.
8/29 anonim válasza:
Ó istenem.. ez már durva kérdés. Én is szoktam feltenni ilyen hülye kérdéseket. :D De ez súlyos!!
Amúgy meg ha komolyan kérded az a válaszom hogy porból lettél porrá leszel. Az anyagmegmaradás törvényéből kifolyólag nem a semmiből születik senki mert ugye egy élet alatt több kaját eszel meg mint a súlyod :P (én egy hét alatt is szerintem) miért?? szerinted a semmiből termelik az épületeket is vagy mi?? XD
9/29 anonim válasza:
a föld teljes lakossága elférne a madagaszkár szigeteken
10/29 A kérdező kommentje:
Ne fikázz már,csak válaszolj.:) Tényleg nem tudom,hogy hogy van ez. Szar voltam fizikából,de szuper matekból. Szerintem egyre több cucc van a földön...
2011. szept. 21. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!