Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki ringatja, dajkálja a...

Aki ringatja, dajkálja a babáját lefekvés előtt, az hogy bírja fogni azt a nehéz súlyt?

Figyelt kérdés

Nekem 2 hónapos a fiam. 5610 gramm már, és elég nehéz fogni, ringatni. Ha leülök vele nem jó, mert felébred. De amikor dajkálom, majd\'leszakad a hátam, és a derekam.

Van amikor csak 5 percig kell, de általában 10-15 perc szokott lenni. volt már pl. fél óra is. :-))

2009. febr. 25. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tanácsolnám, hogy ehhez az altatási formához szoktasd hozzá.Egyik ismerősöm még 3 éves korában is csak így tudta elaltatni a gyermekét.Gondolhatod,hogy állandó hátfájás volt az eredménye.Nálunk sokkal jobban bevált,h ő fekszik és én simogatom a hátát vagy finoman paskolom a fenekét.Ha épp az oldalán kíván aludni,akkor a oldalát simogatom.
2009. febr. 25. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

hát nehezen :)

fiam most 6 hónapos, már nagyon hamar elalszik, de csak dajkálva, éjszaka már elég neki egy kis simi

kitartás v megpróbálod leszoktatni vannak itt hasznos tanácsok ebben a témakörben

2009. febr. 25. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szia! egyre nehezebben, nekem több, mint hét kiló volt, amikor már nem bírtam, akkor adtam neki cumit (vicces, de próbáltam rászokatni, most kb. 3 hét után már van, hogy néha azzal elalszik).

Sajna nem jött rá, hogy hogyan tudja magát megnyugtatni, elaltatni nappal, az érdekes az, hogy este és éjszaka általában magától elalszik.

2009. febr. 25. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

:) vagy leszoktatod, vagy megedződsz :)

Viccen kívül: a lányom 5 hónapos, és 7 kiló. Csak ölben alszik el.

Korababa volt, sárga, iszonyat hasfájós - ringattuk épp eleget. Aztán mire a hasfájás elmúlt, jött egy műtét 10 hetesen, utána hetekig gyógyult - megint csak mi a legjobb gyógyír? Hát a cici és a ringatás...

Mire észbekaptunk, hogy talán mostmár nem is szenved annyira és lehetne keményebbnek lenni ,addigra jól hozzászokott, csak úgy tud elaludni, ha vkinél ottvan :D

már hozzákezdtem a leszoktató hadművelethez, jelenleg ott tartunk, hogy a napközbeni 3 alvásából legalább 1-nél már el tud aludni egyedül is...

2009. febr. 25. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ringatom a 9 kilós lánykámat. Ő sem bírja magát lecsillapítani és hatalmas ordítás a vége ha csak úgy betesze a kiságyba. Pár pecig ringatom és mikor már megnyugodott beteszem az ágyikójába kicsit simizem és paskolom a popóját és már alszik is. Én nem bírom hallgatni az odítást. :(

Pedig már 9 hónapos is elmúlt

2009. febr. 25. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
szia, nálunk is ez a helyzet, mi három hósak vagyunk, de két hósan az én lányom is 5.5kg volt most 6.5kg:-) egyre nehezebb, most már megvárom, míg látom hogy nyügi az álmosságtól, mert nem bírnám hurcolni fél órákat, és akkor általában hamar elalszk. mostanában még nehezebb mert minden alvás előtt sír nyügös hisztizik, mert már túl fáradt de nem tudja magát elaltatni, nem nyugszik meg, kicsit felvettem nem nyugodott letettem hasra, mert csak így alszik, üvöltött, hagytam kicsit, aztán felvettem és beájult gondolom a fáradtságtól. amúgy én vettem kosmodisk-et mert máshogy nem bírnám és sztem nagyon jó. a hátulütője hogy ha leveszem még jobban fája derekam mint előtte:-) de amúgy tényleg jó, csak hordani kell..
2009. febr. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!