Aki ringatja, dajkálja a babáját lefekvés előtt, az hogy bírja fogni azt a nehéz súlyt?
Nekem 2 hónapos a fiam. 5610 gramm már, és elég nehéz fogni, ringatni. Ha leülök vele nem jó, mert felébred. De amikor dajkálom, majd\'leszakad a hátam, és a derekam.
Van amikor csak 5 percig kell, de általában 10-15 perc szokott lenni. volt már pl. fél óra is. :-))
hát nehezen :)
fiam most 6 hónapos, már nagyon hamar elalszik, de csak dajkálva, éjszaka már elég neki egy kis simi
kitartás v megpróbálod leszoktatni vannak itt hasznos tanácsok ebben a témakörben
szia! egyre nehezebben, nekem több, mint hét kiló volt, amikor már nem bírtam, akkor adtam neki cumit (vicces, de próbáltam rászokatni, most kb. 3 hét után már van, hogy néha azzal elalszik).
Sajna nem jött rá, hogy hogyan tudja magát megnyugtatni, elaltatni nappal, az érdekes az, hogy este és éjszaka általában magától elalszik.
:) vagy leszoktatod, vagy megedződsz :)
Viccen kívül: a lányom 5 hónapos, és 7 kiló. Csak ölben alszik el.
Korababa volt, sárga, iszonyat hasfájós - ringattuk épp eleget. Aztán mire a hasfájás elmúlt, jött egy műtét 10 hetesen, utána hetekig gyógyult - megint csak mi a legjobb gyógyír? Hát a cici és a ringatás...
Mire észbekaptunk, hogy talán mostmár nem is szenved annyira és lehetne keményebbnek lenni ,addigra jól hozzászokott, csak úgy tud elaludni, ha vkinél ottvan :D
már hozzákezdtem a leszoktató hadművelethez, jelenleg ott tartunk, hogy a napközbeni 3 alvásából legalább 1-nél már el tud aludni egyedül is...
Én is ringatom a 9 kilós lánykámat. Ő sem bírja magát lecsillapítani és hatalmas ordítás a vége ha csak úgy betesze a kiságyba. Pár pecig ringatom és mikor már megnyugodott beteszem az ágyikójába kicsit simizem és paskolom a popóját és már alszik is. Én nem bírom hallgatni az odítást. :(
Pedig már 9 hónapos is elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!