Nagyon szét vagyok esve az utóbbi időben, mit szóltok? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mi van velem, de nincs akaraterőm, amióta megkezdődött a suli. A szervezős teendőimet szívesen megcsinálom, de mást valahogy ne jön, úgy ahogy az se, hogy tanuljak. Volt elképzelésem, hogy hova menjek tovább egyetemre, de nem igazán tudom most már, mert eléggé megingott az is, velem együtt. Most jövök rá, hogy nem ismerem magam annyira. Kérlek segítsetek, nem tudom, hogy mit tegyek, merre induljak... 18/F2011. okt. 8. 18:57
1/3 bánomisén válasza:
Szerintem, amíg újabb elképzelésed nem lesz a jövődről, addig tartsd magad a régihez. A tanulást ne hanyagold el, mert egész életedben bánni fogod. Ha van lehetőséged egyetemre járni, akkor ne szalaszd el.
Változol, ahogy mindannyian, folyamatosan. Időnként rádöbbenünk a változásra és akkor úgy érezzük, minden olyan kesze-kusza, aztán szépen kitisztul újra. Ezzel még fogsz találkozni életed folyamán nemegyszer, de ez nem ok arra, hogy elhanyagold a tanulást. Erőltesd meg magad egy kicsit, menni fog :-)
2/3 anonim válasza:
Tán' drogozol, haver? Mert nem kéne...
3/3 anonim válasza:
Nem kellett volna a láncfűrésszel maszturbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!