Miért jobb nőnek lenni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 21:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Azert, mert olyan jo pasijuk lehet, mint en. :-D

Amugy nem jobb.

2011. szept. 19. 21:52
 2/13 A kérdező kommentje:
:'DDD
2011. szept. 19. 21:54
 3/13 A kérdező kommentje:
miért ne lenne jobb?:)
2011. szept. 19. 21:55
 4/13 anonim válasza:
Szerintem aki elégedett magával az jól érzi magát a saját nemében, legyen nő vagy férfi. Én nő vagyok, nem tudnék konkrét indokot adni, miért jobb nőnek lenni, de nem lennék pasi, viszont ezt sem tudnám megindokolni. Egyszerűen jól érzem így magam és kész.
2011. szept. 19. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:

Első: :D

A menstruáció és a szülés (meg az előtte lévő 9 hónap - jó, azt a férfi is megsínyli, terhes nő mellett túlélni nagy dolog) azért tudnak olyan rosszak lenni, hogy azt kívánom, bár férfi lennék. (Vs. lábközön rúgás. Szóval tudom, van legalább olyan rossz, de nem minden hónapban, rendszeresen.)

De ebben a túlemancipált világban előnyösebb helyzetbe lehet kerülni, ha ki tudod használni, hogy nő vagy. A férfiaknak nem bámulják a mellét beszélgetés közben, így kisebb eséllyel bólintanak rá a "drágám, szeretnék egy új kocsit" kérésre. :)

Ezzel szemben van olyan hely, ahol még mindig van nemi diszkrimináció... szóval egyáltalán nem mondhatni, hogy összességében "jobb" lenne nőnek lenni. Vagy talán mégis... több csokit kapok, mint a férfiak. Ez mindent megér.

2011. szept. 19. 22:04
 6/13 anonim válasza:
Azért jó csajnak lenni, mert ahhoz h jó alakod leyen nem kell gyúrnod sem csak odafigyelni az evésre+ pasit könnyebb szerezni mint csajt, mert ha nő vagy, leszólít vki és annyi, nem kell tenned semmit. Sokkal egyszerűbb :)
2011. szept. 19. 22:09
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem jobb!Ugyan olyan büdöset szarok mint a férjem;-)
2011. szept. 19. 22:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Két kis óvodás beszélget. Mutatja a fiúcska a micsodáját a kislánynak...

- Bibibííí nekem ilyenem is vaaaan...

- Nekem azt modta az anyukám, hogy ha nekem ilyenem van -mutat a sajátjára- Annyi olyant kapok, amennyit csak akarok ...

2011. szept. 20. 09:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Azért jobb nőnek lenni, mert pillanatnyilag megmaradtak a női kiváltságok, emellett viszont megilletik a nőket közel ugyanazok a jogok, mint a férfiakat.

Megjegyzem azzal nem értek egyet, hogy egy nő edzés nélkül is csinos, illetve ez csak a férfiak vakságát mutatja, amikor elég nekik a vékony, ámde hájas és narancsbőrös csaj, aki egy fél órát nem bír sétálni, ahelyett hogy megkövetelnék a kisportolt, formás és izmos testet.

2011. szept. 20. 10:28
 10/13 anonim ***** válasza:
műtét előtt? :) bocs :D
2011. szept. 20. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!