Az árumegállító jog a történelemnél mit jelent?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 19:31
1/20 anonim válasza:
Ha jól tudom, ha egy városnak ilyen joga volt, akkor ha valaki át akart vinni bármilyen árut is a városon, akkor meg kellett állnia az ottani piacon árulni és csak akkor vihette tovább ha nem kellett ott senkinek.
2/20 anonim válasza:
ahogy az előző irta, ugy.:D pl. Bécsnek volt ilyen joga.
3/20 anonim válasza:
ahogy az előző írta, pl Bécsnek volt ilyen joga
4/20 anonim válasza:
Ahogy az előzők írták például Bécsnek volt ilyenje
5/20 anonim válasza:
Ahogy az előző négy írta, én még annyit tennék hozzá, hogy például Bécsnek volt ilyen joga.
6/20 anonim válasza:
Szerintem rosszul tudjátok. Mert szerintem Bécsnek is volt ilyen joga. Szerintem. :))
7/20 anonim válasza:
ÉS még Bécsnek is volt ilyen joga.
8/20 anonim válasza:
Valóban én is úgy hallottam, hogy Pé... ízé Bécsnek volt ilyen joga.
9/20 anonim válasza:
Igen bécsnek volt ilyen joga
Árumegállítójog:Az adott város az átvitendő árut eladathatta a városi piacon az árut alacsony áron az ár a városi tagyács által megszavazott ár volt
10/20 anonim válasza:
Noooos, igen.. az előző 10 jól írta, csak még annyi, hogy Bécsnek volt ilyen joga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!