Ki volt Arisztotlész (sic! )?
Ha rá gondoltál, csak nem sikerült leírnod:
Ha nem tudod mi a sic! akkor keress rá.
Nem arisztotelész kell.
Én első
Tudom mit jelent a sic
Ez lehetett volna a moderátor megjegyzése is, (számtalanszor beleírnak a kérdésbe)
én első
véleményem szerint Arisztotlész nem létezett. Úgy mintma is ismert ember biztosan nem. Biztos, hogy nem tanultál róla történelemben, se filozófiából, se matematikából valamivel összekevered.
Rengeteg nyomdahibát lehet találni a neten, ha rákeresel a névre, de ha beleolvasol, akkor kiderül, hogy mindeütt Arisztotelészről van szó.
Egyetértek, elég szegényes lehet az érzelmi életed ha ezen élvezkedsz. Téged nem is érdekel a válasz a kérdésre, mert akkor rákerestél volna te is a neten, ahogy erre utasítottad a legelső válaszolót is, ugye, csak azért írtál ide hogy fitogtasd magad, csak ezzel az a gond hogy ez inkább szánalmas mint értékelendő.
Google a barátod! Írd be a keresőbe és nézd meg magad!! Pff.
Attól hogy ti műveletlen barmok vagytok nem tehetek.
A rádióban beszélt róla egy történész, hogy sokszor kijavítják a nyomdászok az Arisztotlészt, mert azt hiszik elgépelés, ha a google annyira a barátod akkor találd meg ki volt, mert nekem nem sikerült.
Azon élvezkedtek, hogy kérdezőket fikáztok? Ti vagyok szánalmasak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!