A szakdolgozatomban egy filmet és az abból készült színdarabot szeretném elemezni a testbeszéd alapján, van vmi ötletetek, hogy milyen hipotéziseket vizsgáljak?
Külön fejezetekben vizsgáljam a filmet és a darabot vagy párhuzamosan?
Elvileg olyan jeleneteket kéne keresnem, ahol a testnek sajátos, speciális jelentése van, de nem igazán értem ez mit takar. Kb bármibe bele lehet magyarázni bármit, de így meg nem lesz tudományos a doli...
Ha vki írt hasonló témában (testbeszéd), vagy van bármiféle ötlete azt nagyon megköszönném!
Azok után, hogy a szakdolgozatodat "doli"-nak hívod nem jósolok semmi jót...
A testbeszédről meg 100+1 könyvet találsz "nonverbális kommunikáció" néven. Válassz ki kettőt, olvasd el és mindjárt rájössz, hogy nem lehet bármibe bármit belemagyarázni.
Imádom az ilyen okostojásokat...
"Konzultáció során találkoztam valakivel, aki konfliktuskezelésről írt szakdolit." - Ezt egy nagyon jó honlapon írják, ami szakdolgozatíráshoz nyújt segítséget. Az, h az ember ezt a szót használja nem árul el semmit. Persze, aki kötözködni akar meg beszólogatni, az ilyenekkel nem foglalkozik. Nem a szóhasználatommal kapcsolatban kértem kritikát, ha nem hogy milyen aspektusokból közelíthetném meg a témát. Soha nem fogom megérteni miért esik jól az embereknek rögtön támadni ahelyett, h segítenének...
Használható, értelmes ötleteknek továbbra is nagyon örülnék!
Köszönöm!
Ne haragudj, de ez a "szakdolgozat" nem éri meg a segítséget. A legdurvább büfészakon is nevetségesen fog hatni, hogyha szakdolgozatként be akarsz adni egy ilyen elemzést.
A non-verbális kommunikációról nyugodtan írhatsz szakdolgozatot, de ne ilyen formában. Értem én, hogy már április közepe van és május / júniusban már le kell adni, de akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!