Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Kereszteslovagok+harci elefánt...

Kereszteslovagok+harci elefántok+vikingek+íjászok VS. Spártaiak+harci szekerek+lovas íjászok?

Figyelt kérdés

Vajon egy csatában kik nyernének? Nagy nyílt terep, jó időjárás.

800 kereszteslovag (nehézlovasság), 90 indiai harci elefánt, 1000 viking harcos (gyalogos), 250 angol íjász küzd meg 850 spártai, 300 perzsa kaszás harci szekér és 600 mongol lovas íjász ellen.

2011. ápr. 7. 10:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Chuck Norris..
2011. ápr. 7. 10:12
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem unod még ezeket a teljesen értelmetlen és valóságtól elrugaszkodott kérdéseket?

Szerintem is Chuck Norris nyerne egy körbepörgőrugással!

2011. ápr. 7. 10:17
 3/18 anonim válasza:
A keresztesek jól páncélozottak, de lassan mozognak, a vikingek azok elég kemények voltak, de az a 850 spártai elég kemény dió! nem is beszélve a lovas íjászokról...Én a spártaiakra szavazok.
2011. ápr. 7. 10:18
 4/18 hollófernyiges ***** válasza:
75%
Birodalmi rohamosztagosok + alienek + eric cartman vs vukik + hobbitok + stohl buci. Délelőtt fél kilenc van, helyszín a Campona parkolója, ki nyerne?
2011. ápr. 7. 11:26
 5/18 Diarmand válasza:
100%

Nem tudom, hogy férnek össze a VIKINGEK a SPÁRTAIKKAL meg a KERESZTESLOVAGOKKAL.

Gondolom valamilyen játékra vonatkozik a kérdésed.

A kérdésed rettentő idióta ugyanis ez így, írásban lemodellezhetetlen. Mindenki másképp csinálná (főleg, hogy ezerből kilencszázkilencvenkilenc ember nem ért hozzá). Játszd le gépen vagy találd ki magad.

2011. ápr. 7. 13:10
 6/18 anonim ***** válasza:

Milliószor meg lettek válaszolva hasonló kérdések, akár te írtad ki, akár nem.

A kérdés értelmetlen, ezeket nem lehet így megmondani.

2011. ápr. 7. 13:22
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mind elmennek skandináv lottót játszani :)
2011. ápr. 7. 14:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Az első csapat nyerne az, biztos. A keresztesek egy lovasrohammal megtámadják elölről, a vikingek pedig hátulról és a harci elefántok oldalról a spártai phalanxot, és Leonidászék ott pusztulnak el tógában. Nagy tágas nyílt terepen a phalanx sz@rt sem ér. Az angol íjászok és a harci elefántokon ülő íjászok és dárdavetők legyilkolják messziről a harci szekereket miközben a keresztesek üldözik őket. Egyedül a mongol lovas íjászok a veszélyesek itt, de ha a keresztesek és az elefántok betudják keríteni őket, akkor közelharcban semmit sem tehetnek a mongolok. Amíg a bekerítés folyik addig az angolok lövik őket nyíllal.
2011. ápr. 8. 20:37
 9/18 Tom mester ***** válasza:
A nyertes a szuborbitális meteor lenne. Az mindent visz.
2011. ápr. 9. 12:32
 10/18 Ezio di Audittore válasza:

Én is a spártaiakra :D

Ott vannak a perzsa szekerek :D

De a legfőképpen meg kell jegyeznünk hogy rohadtul nem egymás ellen harcoltak és egyáltalán nem egy korban :)

2011. ápr. 10. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!