Mi a véleményetek a 272 lovas BMW E60 535d-ről?
És mennyivel jobb az új motorral szerelt 286 lóerős változat
fogyasztása és váltója?
Az általad kérdezett E60 535d egy nagyon megbízható autó. A kényelemre nem lehet panaszod benne és még megy is rendesen. Mindezek mellett a fékútja is meglepően rövid és a fogyasztása is baráti. Ha akarod elegáns autó, de megfelelő vezetési stílussal meg egy nagyon komoly élmény autó :D A váltója rendben van, jól dolgozik.
Röviden csak ajánlani tudom.
A 272 és 286 lovas között pedig tudtommal semmi különbség, csak kiadtak egy frissített szoftvert amivel már gyárilag 286 lovat tud.
Azt csak zárójelben teszem hozzá, ha kap egy chiptuningot (nem tuning boxot, hanem egyedi motorvezérlő programot) akkor kb 313 lovas lesz, a nyomatéka meg 640nm, azaz nyomatékosabb lesz mint az M5. És még a fogyasztása is csökkenni fog :)
akkor fogyasztáskülönbség igazából nincs is a két motor között? és mennyivel jobb a joystick váltó mint a sima?
az az igazság,hogy vásárláson töröm magam csak a 286 lóerős jóval drágább. De ha azt mondod, hogy nincs nagy különbség a fogyasztásuk között akkor a 272 lovassal simán megelégszek :)
Az egyik autószerelő ismerősöm nem dijazza ezt az autót miszerint ha valami tönkre megy az rengeteg pénz!
Ja és ha nem lenne m paketos azt utólag lehet rá tenni úgy értem passzolnak a lökhárítók csavarok helye vagy ennél azért bonyolultabb?
És a faceliftes lámpák?
Igaza van az autószerelő ismerősödnek. Viszont ez minden prémium autóra igaz, h drágák az alkatrészek (legyen az BMW, Audi, Mercedes stb.)! Szóval ez hozzá tartozik ha BMW-t akarsz :) Meg azt is hozzátenném, hogy az általad kérdezett E60-as elég megbízható, ha karban van tartva akkor nagyon sokáig elmegy probléma nélkül.
A lámpákat meg a lökhárítókat nem tudom, h lehet-e utólag cserélni. Esetleg menj be egy BMW szalonba és kérdezz utána. Alternatíva lehet még ha valamilyen tuning lökhárítót teszel fel. Pl. hamann-motorsport.hu-n van több féle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!