Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a 272 lovas...

Mi a véleményetek a 272 lovas BMW E60 535d-ről?

Figyelt kérdés

És mennyivel jobb az új motorral szerelt 286 lóerős változat

fogyasztása és váltója?

2011. okt. 31. 11:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
[link] >>nekem itt csinálták a chip tuningot. Nagyon korrekt hely és ért is hozzá a srác. Ha jól tudom garanciát is kapsz rá. Nem rontja a motor élettartamát amíg nincs agyon húzva. Ezt most nem részletezem neked, ha érdekel olvass utána a linkelt oldalon, szerintem elég jól ki van fejtve. Nekem még a fogyasztásom is csökkent tőle, szóval nagyon meg vagyok elégedve. :)
2011. nov. 8. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Figyelj már,ha te 535d-t akarsz venni és gondolkodol a fogyasztáson? Most vagy egy bivaly dieselt akarsz venni vagy egy gyengébb de nem utolsó dieselt ami jólis fogyaszt? Azért 270lovacskát etetni kell ám... vegyél akkor 320d-t ha neked a fogyasztás a fontos,meg ha 5ös kell mindenféleképpen akkor ne 535-d hanem vegyél 520d-t vagy 525d-t. Ha van pénzed 535d-re akkor mit agyalsz a fogyasztáson,áh lökött kérdés....
2012. szept. 20. 10:27
 13/13 anonim válasza:
Tudom, hogy régi topic, de hátha most akar valaki 35d-t venni, és ide téved. A 272 és a 286 lóerős motor között nem csak egy frissített program a különbség... A 272-es még vas blokkos, az 286-os már alu blokkos. Váltó se ugyan az, LCI előttiben 6hp26 van míg az LCI-ben 6hp28. Utóbbi gyorsabban vált. Az újabb 286-os motornak jobb a fogyasztása mint a régebbinek, de nem ez lesz a legnagyobb költséged.. Ha ezen agyalsz inkább ne vegyél 35d-t. Csak, hogy egy kopó alkatrészt említsek: komplett első-hátsó tárcsa+betét csere 500k. Olajcsere 10k kilóméterenként kb 40k. Fogyasztásom 350 lóra húzva a 272-es 35d-t 11-12 liter városban, hosszú úton olyan 8-9l.
2021. márc. 8. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!