Szerintetek is kezdő lovas?
épp lovakat nézegettem,amikor megláttam ezt a hirdetést,azt irják benne hogy kezdő lovas lovagolja. hát megnéztem a videót és vagy én vagyok nagyon béna (énis kezdő vagyok) vagy ez a lány nem kezdő. azért szerintem a lépésből vágtát nem a kezdők tudják megcsinálni, habár az lótól függ.
Ez a ló hol 175 centi??? :O Vagy a csaj az óriás akkor vagy a ló sokkal kisebb! ez max 165 centi lehet.
[link] ezen a lovon lovagoltam nyár elején. Ő is csak 172 cm-es marmagasságú azt' nézd már meg mekkora! Én 160 cm vagyok!
Nekem meg az a véleményem, hogy simán lehet a lány kezdő, csak végre egy kezdő, akit valóban megtanítanak lovagolni!!! Sajnos nagyon kevés az a hely ma Magyarországon, ahol hangsúlyt fektetnek arra, hogy addig nem engedik el a delikvenst futószárról, amíg az ülése nem tökéletes és a lovaglás gyakorlati oktatása mellett az elméletre is odafigyelnek.
Ez a kislány vélhetőleg valóban kezdő, de nagyon szeretném tudni, hol van ez a hely, ahol tanult - szívesen kezet ráznék az oktatójával!
A kezdőség abból is látszott, hogy az átmenetek nem voltak szépen lovagolva - haladó lovasnak a vágta-ügetés átmenet egy ilyen lovon sokkal zökkenőmentesebb kellene, hogy legyen. De az ülése szép, a szárkezelés rendben, még sok minden lehet ebből a lánykából. És a paci is jól képzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!