K.Panna kérdése:

Szakdolgozat: A fizikai megjelenésnek milyen és mekkora hatása van a személyészlelésben?

Figyelt kérdés
Tudtok ebben a témában kutatásokat és szakirodalmat ajánlani, esetleg tanácsot adni merre induljak?
2011. febr. 15. 15:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

„"A továbbiakban, csak szakirodalmi és kutatási segítséget kérnék, mást nem!!! Köszönöm" ...ezek szerint ez sem egyértelmű:)) Hiába, esendő vagyok:)”

Hadd válaszoljak egy számcímmel: „You can’t always get what you want”

http://www.youtube.com/watch?v=XIX0ZDqDljA

Mellesleg nem igazán elegáns, hogy te válaszolgathatsz a vitafeleknek, de ők bunkók, ha viszontválaszolnak. A szakirodalomra vonatkozó kérdésed akkor volna releváns, ha az elhangzása után már te is csak szakmáról beszélgetnél. Akkor ezennel én bejelentem, hogy tőled mostantól kizárólag süteményrecepteket kérek.

Ja, és ugyanez ugyebár nem csak rám vonatkozik…

„Röhely hogy ezzel jössz, ezzel is bebizonyítod hogy kókler vagy, mert itt nem értelmes szakemberek emberek pontoznak, így nem releváns a pontszám.”

Minden agresszív troll ezzel jön. Én nem szoktam pontozni, de szerintem most végigpontozom az itteni válaszaidat. Nem haragból, hanem mert annyit érnek.

„Nem kellene generációkat és angol tudósokat ócsárolni.”

A generációs dolog egy kifejezés. Ezt te úgysem érted, de elmagyarázom. Hátha. Azt jelenti, hogy ez egy utólagos jótanács valaki számára, egy amolyan „ezt kellett volna tenned”. Az illetőnek már nem segít, de ha valaki később hasonlón töri a fejét (azaz a „következő generáció”) annak még jól jöhet. Tudod a generációt használják átvitt értelemben is, pl a következő mérnök generáció az, aki egy évvel az idei mérnökök után végez. Csak hát a kis agyacskádba ez nem fér ez bele.

Angol tudósokról szó sem volt mellesleg, amit írtam, az a brit tudós. A brit tudós (szemben az angol tudóssal) egy elterjedt internetes kifejezés arra, amikor valakik érdektelen dolgokat meglehetős precizitással kutatnak és közölnek, függetlenül attól, hogy az illetők valóban britek-e. A legtöbben ma már magyarázat nélkül értik, de én azért örülök, hogy valamit taníthattam neked. Hátha egyszer hasznodra lesz.

„Persze, mondani mindent lehet én pedig nobel-díjas tudós vagyok.”

Jó, hát nem kell elhinned. Meghívlak egy találkozóra ha budapesti vagy, és kiteregtjük a lapjainkat. Valószínűleg idősebb is vagyok valamivel (írod, hogy témavazetőd volt és témád, tehát lehet hogy BA/BSc vagy, de akkor is idősebb vagyok, ha mostanában voltál MA/MSc), mellesleg férfi. És igen, akár hiszed akár nem, megszereztem a PhD fokozatot. Megkérdezhetem, hogy melyik évben kaptad a Nobelt?

2011. febr. 19. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!