Szakdolgozat: A fizikai megjelenésnek milyen és mekkora hatása van a személyészlelésben?
Én nem ócsáróllak téged, mert nem vagyok egy tanulatlan, műveletlen félkegyelmű tahó mint te.
Hogy jössz te ahhoz hogy generációkat degradálj le ? Ha nem fognád fel ideidézem, gyengébbek kedvéért : Az első tanácsom inkább a következő generációnak szól, neked már eső után köpönyeg.
" Ez a téma annyira értelmetlen" Azért mert nem fér bele az agyadba ?
" „brit tudósok” szintű értelmetlen témának, az „írjunk valami kamutémáról büfé-ruhatár szakos dolgozatot” "
Te a tudós fogalom főldszíntjén sem vagy.
Hogy jössz ahhoz, hogy egy Diplomázó Egyetemet kijárt lányt pocskondiázz és degradálj ? Nem beszélve generációk tudós embereiről, mert csak 4 elemid van nem kellene leugatni mindenkit.
Azt gondolná az ember, hogy itt kérdések és válaszok olvashatók. VÁLASZOK, és nem pocskondiázás. Egy kommentben láttam, hogy valaki szakirodalmat írt nekem (jelzem, ezt is kértem),amit köszönök szépen. A többi hozzászólás csak káröröm és gonoszság. És ez itt a lényeg. (Persze Neked köszönöm ismeretlen, hogy megvédtél:).
Nagyon tudom sajnálni, amikor valaki anélkül, hogy tisztában lenne azzal, mit jelent az értelmi fogyatékos állapot (ugyanis ez nem jelző) használja, és büszke is rá. Ilyenkor újra rájövök, hogy mennyire szegényes a magyarok szocializációja, ha még most is, 2011-ben elhangozhat, hogy te értelmi fogyatékos vagy. Szégyen, és sajnálatos. Hülyézd le a másikat, ha már mindenképp szükségét érzed annak, hogy ismeretlenül revansot végy a semmin...csak ezt ne.
A továbbiakban, csak szakirodalmi és kutatási segítséget kérnék, mást nem!!!
Köszönöm
"Én nem ócsáróllak téged, mert nem vagyok egy tanulatlan, műveletlen félkegyelmű tahó mint te."
Sőt, nemesember vagy, meghajlok emberi nagyságod előtt. A helyesírásod egyébként mély műveltségről tanúskdik. Gondolom, azt a 33%-ot, amin állsz, segítő, építő és hozzáértő hozzászólások hosszú sorával érted el.
"Az első tanácsom inkább a következő generációnak szól, neked már eső után köpönyeg."
Sajnos bármilyen nemes lélek is lakozik benned, a szövegértés nem erős oldalad. Szerintem magyaráztasd el magadnak ezt a mondatot valami hozzáértővel, gyakorlatilag az óvoda nagycsoporttól kezdve bárki megértette volna. Kivéve téged. (Hátha lesz itt is valaki aki megszán téged, igazán szánni való vagy.) Annyit segítek, hogy az előző generációk ócsárlása egyáltalán nem volt benne.
"" Ez a téma annyira értelmetlen" Azért mert nem fér bele az agyadba ?"
Nem, hanem azért, mert értelmetlen. Vannak érdekes kérdések, amik tudományos témának értelmetlenek.
"Te a tudós fogalom főldszíntjén sem vagy."
Jó hát az lehet, de akkor neked még az alapot sem ásták meg. ÉS ha így haladsz, még építési engedélyt sem kapsz.
"Hogy jössz ahhoz, hogy egy Diplomázó Egyetemet kijárt lányt pocskondiázz és degradálj ?"
Tudod, hányan dipomáznak ebben az országban? Tudod, ebből hány ér egyáltalán valamit? De bocsánat, ha te ennyire hasraesel egy diploma előtt, és annyira isteníted, hogy nagy betűvel írod, akkor közlöm, hogy nekem is van egy.
"Nem beszélve generációk tudós embereiről, mert csak 4 elemid van nem kellene leugatni mindenkit."
Mellesleg doktorim van. És igen, néven nevezem a dolgokat, a hülyéket például hülyéknek hívom. Nem rettenek vissza az erősebb szavaktól sem, és csak azért mert nekem van sütnivalóm, még nem fogok álszerényen úgy tenni, mintha másoknak is volna.
Oda kell írni, hogy mit akarsz. Képzeld, egyes szavak más és más jelentéstartalommal átfednek tudományterületek között. Ha a tengelyekről akarnék szakdolgozatot írni, akkor azért meg kéne határozni, hogy az autó tengelyéről vagy a Berlin-Róma tengelyről van szó. És nem csak én sétáltam bele ebbe a csapdába, tehát el kell gondolkozni, hogy mindenki hülye, csak te nem, vagy pedig nem voltál elég egyértelmű.
Mellesleg sokat segített a megfejtésben a kirohanásod az értelmi fogyatékosok védelmében.
"Gondolom, azt a 33%-ot, amin állsz, segítő, építő és hozzáértő hozzászólások hosszú sorával érted el."
Röhely hogy ezzel jössz, ezzel is bebizonyítod hogy kókler vagy, mert itt nem értelmes szakemberek emberek pontoznak, így nem releváns a pontszám. Olyan féleszűek mint te.
""Az első tanácsom inkább a következő generációnak szól, neked már eső után köpönyeg." "
Nem kellene generációkat és angol tudósokat ócsárolni. de te ezt úgysem érted.
"Vannak érdekes kérdések, amik tudományos témának értelmetlenek."
Neked az, mert nem érted. Ez idáig rendben van de nem kellene lehordani a kérdezőt sem.
"Mellesleg doktorim van. És igen, néven nevezem a dolgokat, a hülyéket például hülyéknek hívom"
Persze, mondani mindent lehet én pedig nobel-díjas tudós vagyok. Nézz tükörbe lányom és akkor mond hogy hülye.
Még azt sem tudod, hogy ha nem értesz hozzá, feleslegesen adsz tanácsot, mivel a tudomány területek eredményei változnak és lehet félrevezeted szegényt.
Kérdezőnek,
Nálunk a témavezetőnél lehetett előre megbeszélni a témát
így felesleges találgatni, adjon Ő szakirodalmat amúgy is arra való. lehet hónapokig csak találgatni fogsz ahelyett hogy hozzámennél és pár nap alatt szinte minden forrást megkapsz.
Kedves kérdező sajnáljak, keress inkább egy jóbarátnőt vagy csoporttársat segítségnek.
Kezdem azt érezni, hogy ez az oldalt arra jó, hogy névtelenség homályában az emberben lévő mocskot, rosszindulatot végre kiadhassa másokra. mert egyébként nem vállalja fel a mindennapokban, mert nem érné meg neki.
Egyébként van egy gondolatom a témával kapcsolatban. A társadalmi értékítélettől függ leginkább az ember külső megítélése. Vagyis külsőleg megsaccolják mennyire van hatalma, befolyása és annak behódolnak (pl. bőrszín, gazdagság,ápoltság,szexualitás) Másodsorban, akiknél belsőleg is van valami moralitás, segítőkészség, aszerint ítélnek, hogy pl.a másiknak szüksége van segítségre, gondoskodásra vagy mennyire látszik becsületesnek, tisztalelkűnek. Ezt a következtetést metakommunikációból vagy a tekintetből vonják le. E szerint lesz szimpatikus vagy antipatikus az illető. Az agresszív külső és metakommunikációjú embereknek általában behódolnak, de utálják őket. Kivéve, ha az illető szeret rivalizálni. Tehát a képet mutogatok megoldás azért rossz, mert a metakommunikáció is számít és azonkívül az egyén értékrendszere.
Én nem vagyok pszichológus.Szociális munkás vagyok.
Te most azt tanulsz? Nem tudnál megosztani velem egy-két szakkönyvet valahogy. Nincs pénzem rá megvenni.
Gabriella
Én vagyok ismét. A 2. oldalt nem olvastam el.Ezek szerint szociálpszichológiát tanulsz?
gabriella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!