Milyen könyvet kellene elolvasnom, hogy valami fogalmam legyen a pszihológiáról?
L/15
mint pl.: Pszihológia kezdőknek, ha van ilyen ,
vagy valami ilyen témájú könyvet szeretnék, amit megértek és érdekes!
Pszichológia, ch-val.
Menj be egy nagyobb könyvesboltba, ott találni fogsz egy egész polcnyit. Szánj rá egy félórát a válogatásra. Lehet, többre mész valami konkrét témával, mintha általános pszichológiakönyvet keresnél. Olyat válassz, ami neked mond valamit.
Köszönöm!!
Milyen témák vannak benne,??
Ez az Tt... féle könyv jól értelmezhető??
Szia!
Én kezdetnek valami könnyebb ágazattal próbálkoznék, ami elindít az emberek megismeréséhez vezető úton. Értem ezalatt pl. a grafológiai könyveket, vagy a testbeszéddel kapcsolatosokat. Szerintem ezek kiindulópontnak jók, mert később, mikor már tájékozottabb vagy akkor beleáshatod magad a tudományosabb pszichológiai könyvekbe.
Én is a könyvesboltot tudom ajánlani, hogy nézz körül, lapozz bele, melyik könyv tetszik, melyiket érted. Manapság millió ilyen könyv van, hidd el hogy ezeket a te is meg fogod érteni.
Jó olvasást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!