Történetet írok, és nem tudok eleget a pszihologiáról. Mi az a betegség, aminek az a lényege, hogy az embernek két személyisége van, és beszélget magával?
Olyan még lehet, hogy egy embernek több személyisége van, de SAJÁT MAGÁVAL soha nem beszélget.
Ha történeket akarsz irni, akkor olyasmiröl, amihez már szereztél MEGBIZHATÓ információkat, és ne olyasmiket, amiröl fogalmad sincs.
Mielőtt könyvet írsz,ajánlatos jobban utánanézni a dolgoknak.
Amúgymeg ha magában beszélget az illető, az nem feltétlenül rossz. Még mindig jobb, mintha magával se állna szóba :DDDD
Első vagyok. Akik itt a skizofréniát mondják, élő példái annak, hogy mennyire elterjedt ez a fals megnevezés rá. A skizofréna nem egyenlő a tudathasadással! Olvasd el mindenképen a belinkelt wikipedias oldalakat.
Amúgy meg azt írsz, amit szeretnél. Én már olvastam olyan művet, ahol az öt személyiség elég sok mindent csináltak a személyiségek, nem csak beszélgettek (Ötödik Sally). Írói szabadság...!
istenem ....
kik adják ezeketa tanácsokat? ugye nem pszichológusok?
csak mert köze nincs a skizofréniához ... sajnos a köznyelv szereti ennek beállítani valami extra barom félreértés miatt, de az okára még én se jöttem rá
figyelj, sztem írj erről szakmai tudományos cikket a Pszichológiai Szemlében, végül is ... ennyi erővel ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!