Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Meddig fog élni az ember és...

Meddig fog élni az ember és hogyan fogja bevégezni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 22:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gondolkodjál el rajta. Még jó hogy nem tudjuk mikor jön a halál. A másik, napjainkban hány különböző esetről hallassz, balesetek, gyógyíthatatlan betegségek, öngyilkosságok. Miben is hallhatnak bele az emberek, sajnos rengeteg a választék.
2010. nov. 22. 22:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Az emberiségre gondoltam, ezért tettem a tudomány kategóriába.
2010. nov. 22. 22:59
 3/12 anonim ***** válasza:
14%

A vallásosak szerint lesz végítélet,amikor Isten eljön és mindenkit megítél, az összes holt feltámad.Akik a mennyországban lesznek,azok nagy boldogságban részesülnek, akik a pokolban ők meg a legnagyobb kínokat fogják megélni.De hogy utána mi lesz azt nem tudom.

De nem tudom hogy fogja bevégezni, lehet valami gombafelhőben. De már eléggé elromlott az emberiség.Megérett a pusztulásra, sajnos ezt kell mondanom.

2010. nov. 22. 23:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt se tudjuk, csak találgatások vannak. De valszeg nem idén lesz még az se:D
2010. nov. 22. 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:

23:10

Egy jogos kérdést akkor hagy tegyek fel ha így látod.

Miért nem teszel valamit az ügy érdekében? Mondjuk elkezded magadon az 'emberiség elpusztítását', több mint a semmi. Vagy megismerkednél valami öngyilkos-tömeggyilkos merénylő brigáddal:) stb

2010. nov. 22. 23:14
 6/12 anonim válasza:

Megérett a pusztulásra...

De mikor?! Nem most, az is biztos, már évezredekkel ezelött.

2010. nov. 22. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Aki azt állítja, hogy erre a kérdésre tudja a választ, az hazudik, vagy őrült.

Igazolhatatlan (és többé-kevésbé reálisnak tűnő) elméleteket tucatszám lehet gyártani. Ezek közt az emberen kívül álló katasztrófától kezdve (pl meteor) az űrlényeken és az ember okozta katasztrófákon át (pl árvizek) az atomháborúig és a nyersanyagok végzetes kifogyásáig minden szerepel.

2010. nov. 23. 02:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Aki ilyeneket mond, hogy megérett a pusztulásra... a demagóg idióta anyátokat. Mégis milyen felsőbb ítélőszék szerint? Nem létezik felsőbb erkölcs. Az ember azért tesz valamit, mert másképp nem működne, vagy ha igen, akkor így jött ki. Nincs semmiféle erkölcsi felelőssége senki felé az emberiségnek. Az embereknek egymás iránt van, de azzal meg nincs semmi gond, nem változott semmi...
2010. nov. 23. 08:49
 9/12 anonim ***** válasza:

az ember örökké él, s lassan ideje van, hogy belásson egy elég komoly dolgot, amivel igazából nem rabszolgaságba állna, hanem saját magáról dobná le a korlátot, így egy jobb jövő felé elindulva. belátással fogja bevégezni az ember, e magasztos elv belátásával...mert rájön, hogy ez az elv nem alkalmazása végett pusztító, gyarló és önző az ember...

üdv és sok sikert

25/F

LastOne.Left

2010. nov. 23. 10:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj kedves 8:49 de édesanyámat hagyd ki ebből.Szidjál engem, de én akkor is így fogom gondolni.
2010. nov. 23. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!