Balasa Bence kérdése:

Hogyan játszott Hitler a gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Dokumentumfilmekben, könyvekben és néhány napja még az egyetemen is előkerült a mondat: "Hitler szerette a gyerekeket."

DE

Ezen az egy mondaton kívül már nem mennek tovább a témában. Vannak esetleg információk arról, hogy a fürer ténylegesen hogyan játszott a gyerekekkel?

Lehetőleg normális hangvételű válasokat várok, sem gyűlölködésnek, sem pedig ajnározásnak nincs most helye. Én sem azért teszem fel a kérdést, mert náci lennék, pusztán kíváncsi vagyok a fentebb leírt különös helyzet miatt.

nov. 27. 09:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Minden időkben, minden országban, minden politikus szeret gyerekekkel fényképezkedni. Ez semmit nem jelent. Csak propaganda.
dec. 2. 11:15
 12/14 anonim válasza:
83%

Van egy történet ami Hitler és egy zsidószármazású lány barátságáról szól nem tudom kinek ismerős a történet?

Röviden:

Hitler nem tudom hányadik születésnapján találkozott ő ezzel a lánnyal akinek a születésnapja csontra ugyanarra a hónapra és napra esett (Április? 20?)

És ott lettek ilyen jóban de mivel ugye zsidószármazásúak voltak ezért a Nünbergi törvények ratifikálása után már mondták is a lány családjának hogy ne találkozzanak a Führerrel. De ugye egy Hitlernek nem tetszett hogy el akarják szeparálni őket mert hát nagyon jó cimbik voltak a csajjal.

Lényeg a lényeg ha minden igaz a lány 14? évesen tüdőgyulladásban halt meg 1944?-ben

dec. 2. 19:52
 13/14 anonim válasza:
92%

#12 19:52 írt válaszoló vagyok.

Javítom:

Igen Április 20-án születtek mind a ketten és a lány 17 évesen halt meg gyermekbénulásban 1943-ban

Elnézést a pontatlan dolgokért

dec. 2. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
kedvelhette őket, szervezett számukra táborokat is
dec. 9. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!