Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Elképzelhető, hogy amikor a...

Elképzelhető, hogy amikor a mai tinik felnőnek, az LMBTQ akkor fogja majd a fénykorát élni?

Figyelt kérdés

A mai tinik erősen liberálisok, és LMBTQ támogatók. Sokan közülük a nemi identitásukat szintén LMBTQ-nak mondják, rengetegen közülük biszexek, transzneműek.

Az jutott eszembe, hogy ha ezek az emberek 30 évesek lesznek, és nekik is lesznek gyerekeik, akkor természetessé válik-e majd, hogy az óvodába és az általános iskolába LMBTQ aktivisták fognak bemenni előadásokat tartani?

Ezáltal pedig full természetessé válik majd az is, hogy egy 8 éves kisfiú lánynak képzeli magát, és a szülei is támogatják majd a nemátalakító műtétet, már kb. 12 éves korában?

Ha a mai tinik mentalitását nézem, ez egy lehetséges jövőkép.

Üdv. egy 30-as pasi.

ma 16:35
A kérdező szavazást indított:
Így lesz.
Talán így lesz.
Nem.
13 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:

Még valami:

Magamról csak annyit, hogy heteró vagyok, és nincs bajom a melegekkel, de ez az LMBTQ valahogy idegen nekem.

Megkérdeztem egy meleg ismerősömet, hogy mit gondol erről a kérdésről, és azt felelte, hogy ezek a transznemű nők valójában pasik, csak be vannak öltözve nőnek. A felvonulást meg provokációnak tartja.

Ő tehát egy konzervatív meleg, és feltehetően őt sem fogadná be az LMBTQ közösség.

Ezt csak azért meséltem el, ha esetleg megvádolnátok azzal, hogy homofób/fideszes vagyok. Nem, egyik sem.

ma 16:40
 2/9 A kérdező kommentje:

A kérdést pedig ez a video ihlette:

[link]

ma 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

"nemi identitásukat szintén LMBTQ-nak mondják"

Ez teljesen értelmetlen kijelentés, ilyen nincs.

ma 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Az LMBTQ támogatottsága lefelé ível, pedig a "mai tinik" folyamatosan nőnek fel.

Ja és ezt a "rengetegen" marhaságot felejtsd el. Pont azért ível lefelé a megítélésük, mert egy (nagyon) kicsi (nagyon) hangos rétegről van szó. Százalékosan kifejezve még a 2%-ot sem érik el az USA-ban, ahol magasan a legtöbben vannak. Európában max 1% körül mozog. Ennek ellenére magasan a leghangosabb társadalmi csoport (szintén az USA-ban) és rengeteg dolgot hisztiztek ki a maradék 98-99% kárára. Innentől pedig teljesen nyilvánvaló volt, hogy egy idő után a támogatóik is elfordulnak tőlük, hiszen ők hiába próbálták elfogadni őket kívülállóként, csak a szart kapták cserébe. Példa rá, hogy mennyi női sportoló karrierje ment kukába parókás nők miatt, de ha a futás, kosárlabda, meg egyéb sportok nem voltak elegek, ma már ott tartunk, hogy férfiak szabadon verhetnek nőket "boksz" címszó alatt és ünneplik őket. Nyilvánvaló volt, hogy ez hosszútávon nem lesz elfogadott és ennek a jeleit már látjuk. A kisebbségi alkalmazottak erőltetése sorra veszteségeket termelnek a cégeknek, ami miatt zárják be az erre a célra létrehozott osztályokat és állnak vissza alkalmasság-alapú felvételekre, a szórakoztatóipari termékek sorra erőteljes anyagi bukásokat jelentenek, a közösségi felületen erőlködő cégek ezrével bukják a követőket, stb.

Lényeg a lényeg, nézz kevesebb jobbos médiát, ne ülj fel az idióta ellenségkép-hirdető propagandára, helyette tájékozódj a valódi szituációról.

ma 17:35
 5/9 anonim válasza:
85%
Nem. Ahogy az ember öregedik, úgy lesz egyre konzervatívabb. Ez minden fiatalsággal megesett, a mostanival is ez fog történni.
ma 18:32
 6/9 anonim válasza:
100%
Ne általánosítsunk már. Én is fiatal vagyok, és teljesen heteró.
ma 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahogy követem a híreket, az lmbtq pont az elmúlt években élte a fénykorát, és már lejtmenetnek indult.
ma 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

„A kérdést pedig ez a video ihlette”

Ne ilyen idióta videókat nézzél, hanem például ilyeneket:

https://www.youtube.com/watch?v=GcgC9caQ0fA

https://www.youtube.com/watch?v=8WCf1es6fAs

ma 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy már mindent is beleraknak az lmbtq-ba, hogy több tagja legyen. Már külön neve van annak,ha valaki hosszabb ismeretség után alakít ki kapcsolatot, ahogy annak is, ha valakinek fontos az intelligencia a kapcsolatban. És gondolom van még milliónyi ilyen ami bekerült nemi identitásnak. Ezért mondja magát több ember lombtq tagnak.

Ennek ellenére szerintem lecseng a dolog.

ma 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!