A magas tesztoszteronú pszichopaták vezethetik a világot?
Inkább azt mondanám, hogy a sötét triádos - machiavellista, nárcisztikus, pszichopata -emberek vezetik a világot.
Egy hétköznapi ember ugyanis szerintem többségében nem vágyik hatalomra. Egy hétköznapi ember komoly párkapcsolatban él, dolgozik, a barátival van, sportol, stb.
A hatalomra törekvést tehát én sötét triádos jellenvonásnak értem.
Akik vezetik a világot (Trump, Putyin Elon Musk stb.) mind sötét triádosok. Ez a tetteikből látszik.
11
Ebben lehet valami. Nem ártana pszichológiai tesztet végeztetni a legbefolyásosabb emberek körében mint azt teszik a börtönlakók körében. Ugye börtönlakók körében nagyon magas a pszichopaták/ szociopaták aránya, nem lepne meg ha ugyanez lenne a helyzet a vezető réteg esetében is.
Még valami:
Szerintem semmi köze ennek a tesztoszteronnak.
Mentalitástól, lelki alkattól függ az egész.
A hatalomhoz nem elég pusztán pszichopatának lenni.
Az, hogy át tud valaki gázolni másokon, még kevés. Lehet így a hatalmi törekvéseiből csak az lesz, hogy a sittre kerül.
Azok a pszichopaták viszont, akik Yagami Light intelligenciájával rendelkeznek, sokra vihetik.
#10 "Ez itt barátom a tudományokban kevés"
Nem hiszem, hogy valaha találkoztam ennél zseniálisabb iróniával. Az egyértelmű konklúzió a valóságra alapozva az "médiumi megérzés", de hogy te naponta hazugságokra épített kijelentéseket teszel, az teljesen rendben van, gondolom. :DDDDD
Mekkora szánalmas bohóc ez te jó ég...
Most már talán ideje lenne Kinevetavegen-t ismét kitiltani.
Ezt a 75 kérdést nyilván nemrég hozta létre, mióta újraregisztrált. Mindig így csinálja, és valóban már mindenki utálja.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzért csinálja ezt, mert magától ekkora hülye az nincsen.
A te világodat (ti. a lelkivilágodat) a kérdéseid alapján biztosan a "magas tesztoszteronú pszichopaták" vezetik, azon belül is a képzeletbeliek, ahogyan másoknak meg a gyíkemberek, hiszen láthatóan ők az isteneid. Oszmég' azt mondják, hogy vége a mítoszok korának :D
Annyit amúgy még te is felfoghatnál, hogy az embernek nem kell pszichopatának lennie ahhoz, hogy idegenekkel, pláne arctalan tömegekkel úgy viselkedjen, mint egy pszichopata, de akár még "jelentéktelen ismerősökkel" is. A szar emberek jó része nem pszichopata.
#19 - MDaniel98 - a példának említett Elon Musk sajna már régóta nem a saját életét éli, inkább egy "Truman Show"-szerű szociális kísérlet az élete!
Gondoljunk csak bele, hogy történhetett meg az, hogy a szeretett gyermekéből egy transzszexuális személyt csináltak? Ehhez gyakorlatilag teljesen fel kellett számolni a szülő-gyermek érzelmi kapcsolatot, ráadásul agymosásnak kellett kitenni az utódot egy elit iskolában.
Nem hiszem, hogy Musk jóváhagyta, hogy a gyerekének olyan baromságokat oktassanak, amitől nagy valószínűséggel súlyos nemi identitászavara lesz egy homoszexuális hajlamú fiatalnak. Felesleges hormonkezelések, csonkítások, képtelenség a szexualitás megélésére, stb. - a világ egyik legismertebb "gazdag" emberének a hőn szeretett gyermeke ezt kapta az élettől...
Biztos, hogy Elon Musk ura a saját életének - vagy csak egy igazi hatalommal bíró láthatatlan csoport irányított kirakatbábuja?
🤔😕😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!