Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A magas tesztoszteronú pszicho...

A magas tesztoszteronú pszichopaták vezethetik a világot?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen a választott vezetőkre értem, a legtöbb esetben az oligarchia a tulajdonképpeni vezető réteg bármilyen politikai rendszerről is legyen szó.
okt. 23. 10:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Inkább azt mondanám, hogy a sötét triádos - machiavellista, nárcisztikus, pszichopata -emberek vezetik a világot.

Egy hétköznapi ember ugyanis szerintem többségében nem vágyik hatalomra. Egy hétköznapi ember komoly párkapcsolatban él, dolgozik, a barátival van, sportol, stb.

A hatalomra törekvést tehát én sötét triádos jellenvonásnak értem.

Akik vezetik a világot (Trump, Putyin Elon Musk stb.) mind sötét triádosok. Ez a tetteikből látszik.

okt. 23. 14:44
 12/21 A kérdező kommentje:

11

Ebben lehet valami. Nem ártana pszichológiai tesztet végeztetni a legbefolyásosabb emberek körében mint azt teszik a börtönlakók körében. Ugye börtönlakók körében nagyon magas a pszichopaták/ szociopaták aránya, nem lepne meg ha ugyanez lenne a helyzet a vezető réteg esetében is.

okt. 23. 14:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Még valami:

Szerintem semmi köze ennek a tesztoszteronnak.

Mentalitástól, lelki alkattól függ az egész.

okt. 23. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A hatalomhoz nem elég pusztán pszichopatának lenni.

Az, hogy át tud valaki gázolni másokon, még kevés. Lehet így a hatalmi törekvéseiből csak az lesz, hogy a sittre kerül.

Azok a pszichopaták viszont, akik Yagami Light intelligenciájával rendelkeznek, sokra vihetik.

okt. 23. 14:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#10 "Ez itt barátom a tudományokban kevés"

Nem hiszem, hogy valaha találkoztam ennél zseniálisabb iróniával. Az egyértelmű konklúzió a valóságra alapozva az "médiumi megérzés", de hogy te naponta hazugságokra épített kijelentéseket teszel, az teljesen rendben van, gondolom. :DDDDD

Mekkora szánalmas bohóc ez te jó ég...

okt. 23. 16:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A magas tesztoszteron szint leginkább csak olyan tüneteket okoz mint a korai kopaszodás és indulatkezelési problémák. Önmagában nem segít hozzá a hatalomhoz senkit.
okt. 23. 17:38
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Most már talán ideje lenne Kinevetavegen-t ismét kitiltani.

Ezt a 75 kérdést nyilván nemrég hozta létre, mióta újraregisztrált. Mindig így csinálja, és valóban már mindenki utálja.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzért csinálja ezt, mert magától ekkora hülye az nincsen.

okt. 23. 19:51
 18/21 Phoney ***** válasza:
100%

A te világodat (ti. a lelkivilágodat) a kérdéseid alapján biztosan a "magas tesztoszteronú pszichopaták" vezetik, azon belül is a képzeletbeliek, ahogyan másoknak meg a gyíkemberek, hiszen láthatóan ők az isteneid. Oszmég' azt mondják, hogy vége a mítoszok korának :D

Annyit amúgy még te is felfoghatnál, hogy az embernek nem kell pszichopatának lennie ahhoz, hogy idegenekkel, pláne arctalan tömegekkel úgy viselkedjen, mint egy pszichopata, de akár még "jelentéktelen ismerősökkel" is. A szar emberek jó része nem pszichopata.

okt. 23. 21:01
 19/21 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Biztos, hogy a nagy hatalom, a sok pénz, és az ezzel járó sok nyalonc aki soha nem meri megmondani az ezekkel rendelkező embereknek, hogy el vannak szállva nem tesz jót a mentális egészségenek, de ettől nem lesz valaki pszichopata. Musk pl.: 10 éve még sokkal normálisabb embernek tűnt mint ma, sztem az ayára ment a pénz és az eleve nem kicsi egója, ilyen értelemben már csak árnyéka régi önmagának, bár nyilván sose volt teljesen "hétköznapi".
okt. 24. 10:07
 20/21 anonim ***** válasza:

#19 - MDaniel98 - a példának említett Elon Musk sajna már régóta nem a saját életét éli, inkább egy "Truman Show"-szerű szociális kísérlet az élete!

Gondoljunk csak bele, hogy történhetett meg az, hogy a szeretett gyermekéből egy transzszexuális személyt csináltak? Ehhez gyakorlatilag teljesen fel kellett számolni a szülő-gyermek érzelmi kapcsolatot, ráadásul agymosásnak kellett kitenni az utódot egy elit iskolában.

Nem hiszem, hogy Musk jóváhagyta, hogy a gyerekének olyan baromságokat oktassanak, amitől nagy valószínűséggel súlyos nemi identitászavara lesz egy homoszexuális hajlamú fiatalnak. Felesleges hormonkezelések, csonkítások, képtelenség a szexualitás megélésére, stb. - a világ egyik legismertebb "gazdag" emberének a hőn szeretett gyermeke ezt kapta az élettől...

Biztos, hogy Elon Musk ura a saját életének - vagy csak egy igazi hatalommal bíró láthatatlan csoport irányított kirakatbábuja?

🤔😕😟

okt. 24. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!