Magas tesztoszteron szinttel lehet teherbe esni??
Nekem ilyen magassal mensim se volt, nem hogy teherbe essek.
Az IR okozta.
Nekem meg ilyennel semmi gondom, még egy IR-em sem volt, PCOS sem. Csak néhány nem kívánt szőrszál :D Időnként valamiért kicsit magasabb volt a tesztoszteronom. Sosem derült ki miért. Az endokrinológus azt mondta rá, hogy ő erre még nem adna semmit, ilyen alkat vagyok... Persze akkor lehet, hogy máshogy voltak megállapítva a referencia tartományok. Ha jól rémlik, akkor
volt változás azóta. Nekem a terhesség után/közben (nem tudom pontosan, mert 4 hetes terhesen 3,7 volt a tesztoszteronom, utána
nem volt nézve) lement a normál tartományba, és azóta is ott van. Ennek lassan 3 éve.
Nyilván a leggyakrabban előforduló lehetséges okokat ki kell vizsgálni, de azért nem kell rögtön temetni a termékenységet.
Kedves utolsó köszönöm!!
Semmi gondom nincs ,tűpontos a menzeszem is!!
Az éhomi cukrom emelkedett picit a többi mind rendben!!
Valszeg a korom is belejátszik!
42 vagyok
1 éve próbálkozunk még adok egy kis időt aztán abbahagyjuk ,csak gondoltuk még egy gyerkőcöt bevállalnánk így a vége fele!!🥹🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!