Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baromi magas tesztoszteron...

Baromi magas tesztoszteron szinttel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

2,740

Anti müllerian hormon meg 4,72

Cukor rendben

szept. 1. 17:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
3. napi hormonsor? Inzulinszintek?
szept. 1. 17:29
 2/12 A kérdező kommentje:

Olyan nincs!

Inzulinszintek sincs!

Nem ez volt a kérdés

szept. 1. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Nekem meg pont az inzulinrezisztencia okozta, úgyhogy ne mond, hogy cukor rendben ha nem néztek inzulint!

Menj el egy 3 pontos cukorterhelésre.

szept. 1. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Aztán de pattog itt valaki.

Segítséget kértél, nem értesz hozzá, aztán itt pattogsz

szept. 1. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Valóban nem ez volt a kérdés. A hormon rendszer egyben kezelhető általában. Az ir gyakran jár magas tesztoszteron szinttel.
szept. 1. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Indulni női boxban.
szept. 1. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok orvos, ahogy valószínűleg itt senki sem, ezért csak leírom én mit csinálnék a helyedben. Csináltatnék egy 3. napi, illetve egy 21. napi hormonvérvételt, egy 3, de még jobb ha egy 5 pontos cukorterhelést inzulinnal együtt, illetve legalább egy alap pajzsmirigy vérvételt és ezekkel az eredményekkel elmennék egy jó endokrinológushoz. Nálunk amúgy a pajzsmirigyen kívül a többi vérvételt megcsinálják tb alapon a helyi kórház meddőségi szakrendelésén.
szept. 1. 23:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Utolsó persze majd 10 x szuratom magam mert az olyan ku…va jó!!

Voltam 21. Napi hormonsoron de még nem jutottam vissza a dokihoz

De már nem is érdekel többedik gyerkőc lenne még ebben az évben próbálkozunk ,próbálom fogyni oszt meglátjuk minlesz

szept. 2. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Észkombájn lehetsz komolyan….

Nem kell 10x szuratnod magad….egy 3 pontos vérvétel 3 szúrás, az 5 pontos meg 5….

szept. 2. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Elég a 3 pontos inzulin és cukorterhelés, meg a 3. És 21. Napi hormon illetve a pajzsmirigy. De ha nem akarjátok igazán a babát, akkor nem kell ezt az 5 szúrást elviselni.
szept. 2. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!