Egy liberalizált rendszerben a női szexuális szelekció jobban érvényesül mint egy kommunista rendszerben?
Kommunista rendszerben sincsenek ugye elnyomva a nők csupán ugyanannyi jog illeti meg őket mint a férfiakat. Mégis mintha kevésbé lenne hangsúlyos a szexuális szelekció.
Liberalizált rendszerben ugye a nő felértékelődik, a férfi fölé nő mivel a petesejt sokkal ritkább mint a spermium.
Napiincel - te túlmész minden elképzelhető határon - de nem mondhatjuk, hogy nem értelmetlen dolog az értelmetlen élet értelmén gondolkodni!
😆😂🤣
1
Az értelme pedig ott van: túlélés és génjeid továbbörökítése. Azon kívül ki milyen értelmet ad saját életének. Nekem például az emberek szaporodási szokásainak kutatása az értelme.
"mivel a petesejt sokkal ritkább mint a spermium"
Ez a kommunista (meg egyéb) rendszerekben is így van. Hozzáteszem egy petesejtet egy (ritkábban kettő-három) spermium szokott megtermékenyíteni. Nem a spermiumok száma a fő lényeg
Egy biológiai jelenség természettörvény. Egy társadalmi rendszer léte elég kevés ember önkényes (bár néha szabályszerű) akarata.
Már csak ezért is egy biológiai tulajdonságot ember által szabályozottnak tartani - minimum hozzá nem értés.
Még annyit, bárki bármit mondhat a saját tevékenységéről, céljairól. Ezt az emberek megítélik és következtetést a megszólaló ember tulajdonságairól állapítanak meg. Ha én azt mondanám (ahogy nem), hogy életem értelme a Mars homokjának kutatása, akkor ezt senki se vitathatja. Hogy azonban (ismerve bizonyos lehetőségeket) mennyire tartja komolynak a célomat, az már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!